Wandlampen buiten

Wandlampen buiten

Filteren
Pagina
per pagina
Filteren
Pagina
per pagina

Led wandlampen buiten rondom je huis voor zicht en sfeer

Wil jij rondom je huis goed kunnen zien waar je gaat, maar wil je ook dat je huis of tuin sfeervol verlicht wordt? Of wil je in de zomer als het donker wordt nog lekker kunnen genieten van het buitenleven? Ga voor led wandlampen buiten in je tuin en rondom je huis. Bij Ledinbouwspotsleds.be hebben we trendy, strakke en stijlvolle wandlampen die perfect zijn voor aan je buitenmuur bij de deur, voor onder je overkapping of carport of voor aan de schutting. Met de juiste led wandlampen zorg jij buiten rondom je huis voor goed zicht en voor sfeer.

De juiste led verlichting buitenshuis

Ben jij iemand die graag buiten is? Om actief bezig te zijn of om juist te ontspannen? Of vind je het fijn als je in het donker goed je weg weet te vinden en je je niet verstapt of ergens tegenaan loopt? Goede buitenverlichting is een must. Niet alleen uit praktisch oogpunt, maar naast de functionele punten ook om sfeer te creëren wanneer jij daar behoefte aan hebt.

Indien jij buiten goede verlichting wilt, dan is het een goed idee om voor duurzame led verlichting te gaan. Led verlichting geeft mooi en helder licht, maar is daarbij ook nog eens duurzaam en energiezuinig. Helemaal vergeleken met de conventionele gloeilampen en halogeenverlichting. Led lampen verbruiken wel tot 70% minder energie en daarmee zijn ze goed voor het milieu en voor je portemonnee.

Led wandlampen

Als we voor nieuwe verlichting moeten gaan, kiezen we vaak voor lampen aan het plafond of er wordt mogelijk gekozen voor een staande lamp. Maar wandlampen worden steeds populairder. Ook omdat je naast de led wandlampen met snoer ook wandlampen zonder snoer hebt en de mogelijkheden steeds uitgebreider worden. Je ziet wandlampen steeds vaker in huis, maar ook buiten in de tuin en rondom je huis worden ze veel geplaatst. Led wandlampen winnen terrein en dat komt vooral ook omdat ze een mooie stijlvolle uitstraling geven.

Led wandlampen buiten

Wil jij buiten wandlampen, dan ga je hoe dan ook voor sfeervolle verlichting. Plaats je wandlampen buiten aan de schutting, garage muur of onder je overkapping aan de wanden. Ook kun je wandlampen prima aan de buitenmuur van je huis plaatsen. Bijvoorbeeld naast de voordeur of achterdeur, zodat je ook meteen goed kunt zien waar het sleutelgat is in het donker. Naast dat led wandlampen buiten een praktische buitenverlichting zijn, zorgen ze voor sfeer en geven ze je tuin en je huis een stijlvolle uitstraling waar de buurt jaloers op zal zijn. Dus heb jij een geschikte muur in je tuin of aan je huis waar je verlichting kunt plaatsen, bekijk dan onze led wandlampen in de webshop. De wandlampen van Ledinbouwspotsleds.be zijn trendy, strak en stijlvol en kunnen eigenlijk altijd. Je kunt bij ons kiezen uit diverse kleuren armaturen, maar ook verschillende lichtkleuren. Daarbij kun je onze wandlampen dimmen, zijn ze up & down regelbaar, zodat je de richting van de lichtbundels kunt bepalen. Ook hebben ze een IP65 waarde, zodat ze veilig en zonder problemen buiten te installeren zijn.

Wil je ook graag je oprit of tuinpad goed verlicht hebben, kies dan voor grondspots naast de wandlampen buiten.

Verschillende led wandlampen voor buiten

Wil jij graag led wandlampen buiten in je tuin en rondom je huis? En heb je daarvoor een goede muur of mooie schutting? Ga ervoor! In onze webshop vind je verschillende led wandlampen. Ga voor led wandlampen wit, voor led wandlampen grijs of voor led wandlampen zwart. Naast de kleur van de wandlamp, kun je ook kiezen uit verschillende lichtkleuren van het licht. Ga voor een led wandlamp met extra warm wit of warm wit licht. Ook kun je bij onze wandlampen kiezen voor Dim to Warm. Deze Dim to Warm wandlampen zijn niet alleen dimbaar, maar geven warmer en zachter licht naarmate je de lamp dimt. Zo heb je meer controle over de verlichting en kun je de sfeer nog uitgebreider regelen.

Dimbare led wandlampen voor buiten

Wanneer jij gaat voor nieuwe verlichting buiten moet je goed bedenken met welk doel je de verlichting wilt plaatsen. Is het om goed zicht te geven in schemer of in donker of wil je ook graag dat de verlichting zorgt voor de nodige sfeer? Aan de hand wat je bedoeling is, kun je bepalen welke lichtkleur je bijvoorbeeld neemt voor jouw led wandlampen buiten. Waar je bij onze led wandlampen geen rekening mee hoeft te houden, is de mogelijkheid om de lampen te dimmen. Alle led wandlampen in onze webshop zijn namelijk eenvoudig dimbaar, zodat je de lichtintensiteit zelf kunt regelen met de juiste dimmer. Zo zorg je ervoor dat je altijd de juiste hoeveelheid licht hebt, die jij nodig hebt en past bij het moment. De ene keer wil je zacht licht om bij te ontspannen en de andere keer wil je wat feller licht om goed te kunnen zien. Het is aan jou, jij bepaalt!

Led wandlampen voor ieder weertype

Zoals je in onze webshop kunt zien, is led verlichting voorzien van een IP waarde. De IP waarden die we bij Ledinbouwspotsleds.be hanteren zijn IP21, IP44 of IP65. De led wandlampen in ons assortiment hebben allen een IP65 waarde. Dit betekent dat onze led wandlampen straalwaterdicht zijn en dus eigenlijk tegen ieder weertype bestand zijn. Zo kun je onze wandlampen veilig buiten ophangen zonder te hoeven nadenken over de plaats en de aanraking van de lamp met bijvoorbeeld regen, sneeuw of hagel.

Led wandlampen buiten onder de overkapping

Heb jij achter het huis in je tuin een overkapping waar je lekker kunt vertoeven op zwoele zomeravonden of waar je misschien wel ook een kacheltje hebt om in de winter te kunnen genieten? Indien jij een mooie overkapping hebt, wil je uiteraard ook goed en mooi licht hier. Nu kun je voor heel standaard lampen of spots gaan, maar je kunt ook kiezen voor led wandlampen aan de wanden. Onze trendy wandlampen zorgen voor uitstraling en zijn een slimme keuze. Daarbij is het een voordeel dat de wandlampen dimbaar zijn, up & down regelbaar zijn door klepjes en dat ze een IP65 waarde hebben en prima tegen vocht en nattigheid kunnen. Zo creëer je met led wandlampen altijd de perfecte sfeer onder je overkapping en heb je daarbij ook nog eens goed licht.

Led wandlampen buiten onder de carport

Heb je bij je huis een carport en vind je het belangrijk dat je daar goed licht hebt, maar zou het ook fijn zijn als dit sfeervol is, zodat je auto er nog mooier bij staat? Indien je de mogelijkheid en ruimte hebt, kun je bijvoorbeeld gaan voor led inbouwspots onder je carport. Maar heb je geen ruimte voor inbouwspots of je wilt geen licht van boven, dan kun je ook gaan voor led wandlampen een de muren onder je carport. Met de dimbare led wandlampen van Ledinbouwspotsleds.be kun je zelf regelen hoe je de lichtbundel wilt laten schijnen door de up & down mogelijkheid. Laat het licht naar boven schijnen of juist naar onder of kies voor beide kanten. Je kunt hier prima en makkelijk in afwisselen en proberen, zodat je het meest optimale licht hebt voor voldoende licht, maar ook sfeer en uitstraling voor je auto.

En lijkt het jou ideaal dat de verlichting aangaat als je aan komt rijden? Neem dan een bewegingssensor. Deze sensor schakelt automatisch de verlichting onder je carport aan. Zo kom je nooit in het donker aan.

Led wandlampen buiten aan de schutting of muur

Wil jij in je tuin of rondom huis meer verlichting, omdat je nog veel donkere plekken hebt of gewoon omdat je het wat gezelliger en sfeervoller wilt maken? Dan is het zeker een goed idee om led wandlampen te plaatsen. Onze mooie led lampen zijn perfect om aan een lange schutting of muur te plaatsen voor meer basisverlichting die er ook nog eens mooi uitziet. Maar ook aan de buitenmuur bij je voordeur of achterdeur kun je heel goed een led wandlamp plaatsen. Zo heb je altijd goed licht in het donker en heb je geen gedoe meer met de sleutel in het sleutelgat te krijgen. Led wandlampen zijn een goede basisverlichting die niet alleen functioneel zijn, maar ook zorgen voor een stijlvolle uitstraling.


Omdat onze led wandlampen allemaal een IP65 waarde hebben, zijn ze straalwaterdicht en bestand tegen water en vocht. Het is dus geen probleem om onze wandlampen veilig buiten te plaatsen, zonder enige bescherming of beschutting.

Led wandlampen buiten installeren

Heb jij besloten dat je graag trendy en stijlvolle led wandlampen buiten in je tuin of aan de buitenmuur wilt voor meer licht of sfeer? Dan is het voordat je wandlampen koopt goed om rekening te houden met bepaalde zaken, zodat jij straks optimaal kunt genieten van jouw led wandlampen buiten. Wil je slechts één lamp bij de voordeur of achterdeur of wil je meerdere lampen op een rij onder je carport, overkapping of aan je schutting of buitenmuur? Of zijn er planten, bomen of objecten waar je wilt dat het licht op schijnt? Allemaal dingen om rekening mee te houden voordat jij daadwerkelijk jouw led wandlampen voor buiten kunt gaan aanschaffen en installeren.

Led wandlampen voor buiten aanschaffen

Ben je op zoek naar led verlichting voor buiten in je tuin en om het huis? Door te kiezen voor led wandlampen buiten, ga je voor goede basisverlichting die ook nog eens een mooie uitstraling geeft. De led wandlampen in het assortiment van Ledinbouwspotsleds.be zijn trendy, strak en stijlvol en passen bij ieder huis en iedere tuin. Zo is er vast en zeker een wandlamp led die bij jou!

Indien je nog meer informatie wilt of advies, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder in je zoektocht naar goede led verlichting buiten.

© Copyright 2024 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW
  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact
  • Apple Pay
  • Google Pay
Scroll to top