Muur spots

Muur spots

Filteren
Pagina
per pagina
Filteren
Pagina
per pagina

Muurspots voor een trendy uitstraling

Ben jij op zoek naar verlichting die niet aan of in het plafond geplaatst hoeft te worden? Of wil je graag dat schilderij of die foto aan de muur extra goed belicht hebben? Dan zijn muurspots wat voor jou! Deze spots bevestig je aan de wand en zorgen voor heel ander licht en dus ook voor een andere uitstraling dan plafondspots. Bij Ledinbouwspotsleds.be hebben we vele muurspots met diverse mogelijkheden voor elke ruimte. Ga jij ook voor een trendy uitstraling met muurspotjes?

Muurspots als blikvanger

Wist jij dat spotjes of lampen led aan de muur helemaal trendy zijn? Steeds meer mensen kiezen voor spots aan de wand, omdat dit zorgt voor een hele andere uitstraling dan als je gaat voor verlichting aan je plafond of staande lampen. Muurspots zijn een ware blikvanger in iedere ruimte. Of je ze nu in de woonkamer, slaapkamer of badkamer wilt plaatsen. En ook buiten rondom je huis aan bijvoorbeeld de gevel of de schutting, staan muurspots geweldig en zorg je voor de nodige uitstraling. Spots aan de muur bieden je niet alleen goed basislicht, maar zijn een mooie blikvanger aan je muur in huis, maar ook buitenshuis.

Verschillende soorten muurspots

Wil jij graag spotjes led aan de muur? Er is voldoende keuze in onze webshop. Kies een kleur die past bij de ruimte, maar bedenk ook of je graag wilt dat de muurspot draaibaar, kantelbaar of dimbaar is. Ook is het bij jouw keuze belangrijk te weten in welke ruimte je de spots wilt hangen. Zo kun je in de woonkamer of slaapkamer gaan voor spotjes met een IP waarde van IP21, maar in de keuken of badkamer is het zeker verstandig om te kiezen voor spotjes aan de muur met IP44 of IP65 waarden. Dan weet je in ieder geval dat je veilig je ding kunt doen en geen gevaar loopt in de buurt van de verlichting. Zo kun je optimaal genieten van jouw nieuwe muurspots.

Muurspots bij Ledinbouwspotsleds.be

Wil jij graag muurspots in je huis of buiten in de tuin? Dan ben je bij Ledinbouwspotsleds.be zeker aan het juiste adres. In onze webshop hebben we een groot assortiment aan led lampen en spots die je aan de muur kunt bevestigen. Met het plaatsen van deze muurspots geef jij jouw interieur een prachtige en trendy uitstraling en kun je bepaalde objecten en plekken extra belichten. Of je nu een klassieke of moderne inrichting hebt of voor industrieel of landelijk gaat, er zijn vast muurspots die bij jou passen.

En mocht je nog vragen hebben of advies willen over muurspots? Dan helpen we je graag verder!

© Copyright 2024 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW
  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact
  • Apple Pay
  • Google Pay
Scroll to top