Dakoverstek spots

Dakoverstek spots

Filteren
Pagina
per pagina
Filteren
Pagina
per pagina

Spotjes in dakoverstek voor een sfeervolle huis

Wil jij je huis graag in de spotlight zetten of houd je van mooie verlichting in, maar ook rondom je huis? Misschien heb jij wel een dakoverstek die je mooi kunt verlichten. Spots in je dakoverstek zorgen ervoor dat je huis opvalt in je straat en buurt, maar het kan ook goed basislicht in je tuin geven of een sfeervolle uitstraling geven. Bij Ledinbouwspotsleds.be hebben we een ruim aanbod aan de mooiste led buitenspots. Ga voor spotjes van kwaliteit die passen bij jouw huis.

Goede en sfeervolle led buitenverlichting

Goede verlichting is een must. Ook buiten rondom je huis wil je goed kunnen zien waar je gaat in het donker. Maar daarbij is het ook prettig als er een bepaalde sfeer aan je tuin en huis meegegeven wordt. Met led buitenverlichting kun je op ieder moment zorgen voor de beste verlichting. Daarbij is led een duurzame lichtbron en zijn led lampen beter voor het milieu en voor je portemonnee. Let bij het kiezen van je led spots ook op het aantal lumen. Dit is de hoeveelheid zichtbaar licht die de spot uitstraalt. Maar hoeveel lumen per aantal m2 heb je eigenlijk nodig voor hoeveel licht? Het bepalen van het aantal lumen doe je door te kijken naar de ruimte en de gewenste hoeveelheid licht.

Dakoverstek spots

Als jij buiten rondom je huis meer licht wilt en je hebt een dakoverstek, ook wel dakoversteek, kies dan voor de juiste spotjes voor deze plek. Afhankelijk van je dakoverstek en de ruimte onder je dakgoot kun je bekijken of je inbouwspots of opbouwspots wilt plaatsen. En kijkend naar de breedte van je dakoverstek bepaal je ook hoeveel spots per m2 je nodig hebt. Wanneer je weet hoeveel inbouwspots per m2 er nodig zijn en je hebt een duidelijk lichtplan, dan kun je gericht op zoek naar de juiste dakoverstek spots.

Verschillende dakoverstek spots

Er zijn verschillende mogelijkheden wanneer je graag spots onder je dakoverstek wilt plaatsen. Misschien heb jij wel de mogelijkheid om inbouwspots te plaatsen. Indien je hier geen ruimte voor hebt, dan kun je ook kiezen voor opbouwspots. Deze zijn wat beter zichtbaar, maar geven nog altijd een mooie look onder je dakgoot of dakoverstek. Of je nu voor inbouwspots of opbouwspots gaat, bekijk goed wat je zelf mooi vindt en wat past bij je huis en de omgeving. Wanneer je weet voor welke spots je gaat, dan kun je heel bewust de verdere mogelijkheden doornemen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit verschillende kleuren armatuur of lichtkleuren. Ga je voor wit, zwart, nikkel of messing. En qua lichtkleur kun je onder andere kiezen voor koud wit licht of warm wit licht. Kijk ook naar de lichtsterkte en de mogelijkheid of je de spots kunt kantelen en draaien. Wat jij kiest, hangt wellicht af van verschillende factoren. Welke factoren dat ook zijn, je hebt licht nodig dat past bij jouw wensen.

Wanneer je toch liever geen dakoverstek spots hebt, maar wel je huis goed verlicht wilt hebben, dan kun je ook kijken naar de mogelijkheden van wandlampen aan je buitenmuur of aan grondspots voor rondom je huis.

Kantelbare en dimbare dakoverstek spots

Wil jij optimaal van de spotjes in jouw dakoverstek genieten? Dan is het wellicht een goed idee om spotjes te nemen die draaibaar en kantelbaar zijn. Zo kun je de spotjes precies zo kantelen dat de lichtbundel perfect een bepaalde kant op schijnt en je huis zo nog beter verlicht is, maar ook sfeervol in de spotlights staat. En wil je daarbij nog meer sfeer kunnen creëren, ga dan voor een led dimmer bij je dimbare spots, zodat je de spotjes die je in de dakoversteek plaatst ook nog eens qua lichtintensiteit kunt regelen. Dat maakt je huis helemaal af! En het fijne is, dat alle spots in ons assortiment sowieso dimbaar zijn en je daar verder niet naar hoeft te kijken.

IP waardes voor dakoverstek spots

Wil jij het je huis en de omgeving goed verlichten, zorg dan ook dat je voor spots met de juiste IP waarde kiest. De IP waarde bepaalt de veiligheid van de led verlichting en waar je deze kunt installeren. Buiten is het sowieso verstandig om te kiezen voor led spots met een IP65 waarde. Dit betekent dat de spotjes straalwaterdicht zijn en ze bestand zijn tegen alle weersomstandigheden, zoals regen, sneeuw en hagel. Zo hoef jij je niet druk te maken om de veiligheid van je spots en kun je ze rustig onder je dakgoot of dakoverstek plaatsen zonder dat je bang hoeft te zijn dat je verlichting het begeeft of zelfs erger, kortsluiting en daardoor mogelijk brand veroorzaakt.

Dakoverstek spots aanschaffen

Ben jij trots op jouw woning en mag je huis gezien worden? Of wil je niet altijd maar in het donker thuiskomen? En misschien wel je er juist voor zorgen dat je huis goed verlicht is om daarmee gespuis af te schrikken? Met dakoverstek spots zorg je voor een goede, maar ook sfeervolle verlichting van jouw huis. Kies in de webshop van Ledinbouwspotsleds.be uit een ruim aanbod aan spots die je onder je dakoverstek kunt plaatsen. Weet jij al welke spots bij je woning passen en aan jouw wensen voldoen?

Wil je graag nog wat advies over onze led spots of over het plaatsen van spots in je dakoverstek? Vraag ons gerust om meer informatie.

© Copyright 2024 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW
  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact
  • Apple Pay
  • Google Pay
Scroll to top