Wandlampen slaapkamer

Wandlampen slaapkamer

Filteren
Pagina
per pagina
Filteren
Pagina
per pagina

Wandlampen in de slaapkamer voor de nodige ontspanning

Ben jij op zoek naar andere verlichting in je slaapkamer of irriteer jij je aan de verlichting aan het plafond, omdat die in je ogen schijnt als je op bed ligt? Of wil je graag wat anders en ben je op zoek naar sfeervolle verlichting om heerlijk bij te kunnen ontspannen? Als jij de ruimte aan je muur hebt, dan zijn wandlampen in de slaapkamer een prima idee! Bij Ledinbouwspotsleds.be hebben we verschillende wandlampen die geschikt zijn voor de slaapkamer. Deze lampen zijn allemaal trendy, strak en stijlvol en passen in iedere inrichting, van klassiek tot modern en van industrieel tot romantisch.

Kies voor led verlichting

In huis heb je verschillende ruimtes, waaronder de slaapkamer. Ongeacht of de ruimtes groot of klein zijn, het is essentieel dat je goed licht hebt op momenten dat het donker wordt. Je wilt goed kunnen zien wat je doet, maar ook wanneer je licht als sfeermaker wilt of om ergens het accent op te leggen, is het prettig als je de juiste led verlichting hebt.

Indien jij binnen nieuwe verlichting wilt, dan is het een goed idee om te gaan voor duurzame led verlichting. Led verlichting geeft in de basis helder en goed licht. Daarnaast zorgt de juiste led verlichting voor uitstraling en sfeer in iedere ruimte.

Ook is led verlichting zuinig en verbruik je wel tot 70% minder energie dan conventionele gloeilampen en halogeenlampen. Dat maakt led verlichting goed voor het milieu en je portemonnee!

Wandlampen in huis

Wanneer we in huis nieuwe verlichting zoeken, dan kiezen we vaak voor standaard. Dat is dan verlichting aan het plafond of een staande lamp. Maar steeds vaker zie je nu ook wandlampen. Wanneer jij een geschikte muur hiervoor hebt, dan is dat zeker het overwegen waard. Wandlampen worden steeds populairder en echt niet alleen maar in de hal of het toilet, maar ook in bijvoorbeeld ruimtes als de woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer. Led wandlampen geven een andere uitstraling dan verlichting vanaf het plafond. Daarbij geven ze goed licht en zorgen ze voor de nodige sfeer.

Wandlampen in je slaapkamer

Heb jij een geschikte muur in de slaapkamer, dan zijn wandlampen hier een prima idee! Wanneer jij voor wandlampjes in de slaapkamer gaat, dan vind je een groot aanbod in onze webshop Ledinbouwspotsleds.be. Onze wandlampen zijn trendy, strak en stijlvol en passen eigenlijk in iedere slaapkamer. In de slaapkamer wil je goed helder licht om voldoende zicht te hebben, maar je wilt je hier ook heerlijk kunnen ontspannen met minder fel licht. Het is dan prettig dat je verlichting hebt die je hierop af kunt stemmen. Je kunt gaan voor een lange wand met meerdere wandlampen, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om boven je nachtkastje een wandlamp te plaatsen.

Ga je in de slaapkamer toch liever voor led verlichting vanaf het plafond in plaats van aan de wand? Ga dan bijvoorbeeld voor led inbouwspots voor de slaapkamer.

Kleuren wandlampen voor in de slaapkamer

Wil jij graag led wandlampen in de slaapkamer en heb jij daarvoor een geschikte muur? Ga ervoor! In de webshop van Ledinbouwspotsleds.be hebben we verschillende wandlampen. Ga voor led wandlampen wit, voor led wandlampen grijs of voor led wandlampen zwart. Of kies voor gouden accenten in je wandverlichting voor wat extra luxe en nog meer uitstraling.

Lichtkleuren wandlampen in de slaapkamer

Naast de kleur van de wandlampen in je slaapkamer, kun je ook kiezen uit verschillende lichtkleuren van de verlichting. Ga voor een wandlamp met extra warm wit, warm wit  of koud wit licht. Of kies voor Dim to Warm verlichting. Deze lampen zijn niet alleen dimbaar, maar worden ook warmer naarmate de wandlamp verder dimt. Het licht wordt tevens zachter. Omdat de Dim to Warm wandlamp warmer en zachter wordt, heb je meer controle over de verlichting en kun je de sfeer nog beter bepalen.

Dimbare wandlampen in de slaapkamer

Bij het kiezen van wandlampjes in de slaapkamer is het verstandig rekening te houden met de kamer, de muur, de ruimte aan de muur, het interieur, maar ook wat voor verlichting je wenst in de slaapkamer. Wat voor sfeer wil je creëren in deze kamer? Ongeacht voor welke lichtkleur je gekozen hebt, kun je de wandlampen met een juiste dimmer ook nog eens dimmen. Zo bepaal je zelf de lichtintensiteit. Het ene moment heb je behoefte aan wat meer licht, omdat je goed wilt zien wat je aan het doen bent. En op een ander moment wil je juist minder licht, zodat je heerlijk kunt relaxen.

Kantelbare wandlampen in de slaapkamer

Om nog meer uitstraling te creëren met je wandlampen, kun je sommige wandlampen kantelen. Dit wil zeggen dat je kunt regelen waar je de lichtbundel naar toe laat schijnen. De meeste wandlampen in de webshop van Ledinbouwspotsleds.be zijn zelfs up & down kantelbaar. Dit wil zeggen dat de lichtbundel zowel naar boven als naar beneden kan schijnen. Dit is te regelen met klepjes. Ook zijn er wandlampen die alleen naar beneden schijnen. Afhankelijk van je wensen en hoe jij het licht wilt laten schijnen, kies je de wandlamp die het beste in jouw slaapkamer past.

IP waarde van wandlampen in de slaapkamer

Led verlichting is voorzien van een IP waarde. De IP waarden die we bij Ledinbouwspotsleds.be hanteren zijn IP21, IP44 of IP65. IP21 wil zeggen dat de verlichting stofdicht is. IP44 betekent dat de verlichting spatwaterdicht is en IP65 dat de led lampen straalwaterdicht zijn. In de slaapkamer is het doorgaans niet vochtig. Wanneer je in de slaapkamer dan ook gaat voor wandlampen, dan is het voldoende om voor led lampen te gaan met een IP21 waarde. Wil je het zekere voor het onzekere nemen, als je bijvoorbeeld een wastafel in je slaapkamer hebt en je wilt hiernaast of hierboven een wandlamp plaatsen, dan kun je gaan voor een wandlamp met IP44 of IP65. Zo slaap je wellicht wat rustiger.

Wandlampen in de slaapkamer installeren

Wanneer jij graag wandlampen in de slaapkamer wilt installeren, dan is het handig om met een aantal zaken rekening te houden. Wil je slechts één lamp bij je bed plaatsen of wil je meerdere wandlampen aan de muur hebben? Zorg dat je de juiste hoogte bepaalt, zodat het licht het beste valt. En wanneer het meerdere wandlampen aan één muur betreft, zorg er dan ook voor dat ze waterpas hangen en het er niet te veel, maar ook niet te weinig zijn. Maak vooraf een lichtplan, dat je kan helpen om straks zo optimaal mogelijk van je wandlampen in de slaapkamer te genieten.

Wandlampen voor je slaapkamer aanschaffen

Ben je op zoek naar led verlichting in de slaapkamer en wil jij graag wandverlichting? Door te kiezen uit ons grote aanbod aan wandlampen, ben je er zeker van dat je een prachtige uitstraling in je slaapkamer creëert. De wandlampen van Ledinbouwspotsleds.be zijn niet alleen strak en stijlvol, maar zorgen voor een geweldige sfeer in iedere inrichting. Zo voel jij je straks helemaal thuis en op je gemak in je slaapkamer. Dat is immers dé plek om je te ontspannen.

Indien je nog vragen hebt over wandlampen in je slaapkamer, laat het dan gerust weten. Wij informeren en adviseren je graag.

© Copyright 2024 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW
  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact
  • Apple Pay
  • Google Pay
Scroll to top