Wandlampen goud

Wandlampen goud

Filteren
per pagina
Filteren
per pagina

Gouden wandlampen voor extra luxe

Ben jij op zoek naar verlichting, maar ben je daarbij ook op zoek naar wat een wat luxere uitstraling? En wil je liever geen verlichting vanaf je plafond of met een staande lamp? Misschien zijn wandlampen goud wel wat voor jou! Met muur verlichting creëer je sowieso al een hele andere sfeer, maar door de gouden binnenkant bij sommige witte en zwarte wandlampen bij Ledinbouwspotsleds.be, zorg je voor nog meer uitstraling en stijlvolle verlichting in of rondom je huis. Ga jij met gouden wandlampen ook voor extra luxe?

Wandverlichting voor extra sfeer

Met verlichting aan de muur ga je voor een compleet andere uitstraling dan wanneer je kiest voor plafondspots, zoals inbouwspots of opbouwspots. Met een wandlamp, wandspot of gevelspot installeer je de verlichting aan de muren in je huis, zoals in de woonkamer, slaapkamer, hal of keuken. Ook kun je wandverlichting heel goed rondom je huis plaatsen. Denk aan de buitenmuren bij de voordeur of achterdeur. Maar ook zijn wandlampen een mooie toevoeging voor je carport, overkapping of veranda. En wat dacht je van wandlampen aan je schutting, zodat je tuin een sfeervolle uitstraling krijgt en je daarbij ook nog eens je tuin een upgrade geeft. Kortom, wandverlichting zorgt zowel binnen als buiten voor extra sfeer en voor goede verlichting.

De wandlampen in het assortiment van Ledinbouwspotsleds.be zijn allemaal erg strak en trendy en kunnen met hun design eigenlijk altijd en overal.

Verschillende soorten wandlampen

Beschik jij in een ruimte in huis of buitenshuis over geschikte muren? En wil je daar wel heel graag verlichting aan installeren? Kijk dan zeker eens in de webshop van Ledinbouwspotsleds.be bij wandlampen. Wij hebben een groot aanbod aan verschillende soorten wandlampen. Kies je voor keuze. Ga je voor witte, zwarte of grijze wandspots of ga je voor een wat luxere uitstraling door te kiezen voor witte of zwarte wandlampen met een gouden binnenzijde? Naast de kleur van het armatuur kun je ook zelf bepalen welke lichtkleur je graag wilt. Ga je voor led verlichting met extra warm wit, warm wit licht, koud wit of wil je de intensiteit van je licht liever bepalen met Dim to Warm? Ook kun je bij onze wandlampen gaan voor Ambiance en Color bij bijvoorbeeld de Philips Hue wandlampen.

Wandlamp goud

Heb jij een moderne smaak of ga je liever voor een romantische look & feel? Is jouw interieur tijdloos of wisselt jouw inrichting regelmatig? Wanneer jij voor verlichting aan je wand gaat, dan kun je kiezen voor trendy design wandlampen. Deze wandspots kunnen eigenlijk in iedere inrichting en zijn altijd een eyecatcher. Helemaal wanneer je gaat voor witte of zwarte wandlampen met gouden accenten. Deze wandlampen zijn erg prettig als basisverlichting en ook voor wat extra licht zijn ze ideaal. Maar gouden wandlampen zorgen ook voor een bepaalde stijlvolle en chique uitstraling die past bij veel smaken en stijlen. En naast de luxe die de gouden wandlampen sowieso al uitstralen, kun je nog meer sfeer creëren door te kijken naar de lichtkleur, lichtsterkte en kantel- of dimmogelijkheden.

Zo kun je altijd je eigen sfeer creëren in de ruimte waar jij de wandlamp ophangt. Wil je liever geen wandlamp, ga dan voor een led inbouwspots of led opbouwspots.

Dimbare wandlampen goud

De led wandlampen goud van Ledinbouwspotsleds.be zijn dimbare wandlampen. Dat je middels een led dimmer kunt regelen hoe sterk je de lichtbundel laat schijnen. Door de lichtintensiteit te regelen, kun je zelf kiezen of je wat feller licht wilt of wat zachter licht. De ene keer wil je goed zicht hebben en zet je het licht voluit. En een andere keer wil je je ogen wat meer laten ontspannen en zorg je voor wat minder fel licht.

Up & down wandlampen goud

Wanneer je bij ons gaat voor wandlampen met goudtinten, dan ga je voor lampen die up & down verlichting geven. Deze wandlampen kunnen zowel naar boven als naar onderen hun lichtbundel laten schijnen. Je kunt ervoor kiezen om voor één bundel te gaan, naar boven of naar beneden. Maar je kunt er dus ook voor kiezen om tweezijdig te verlichten de lichtstraal beide kanten op te laten schijnen. Je kunt met deze mogelijkheid heel goed zelf regelen of je de lichtbundel al dan niet ergens op wilt laten schijnen, je het licht wilt verdelen of een bepaalde sfeer wilt creëren. Met onze gouden wandlampen up & down kun je alle kanten op.

Wandlampen goud in huis

Door je lampen aan de muur te bevestigen, krijg je een hele andere beleving van een ruimte. De gouden wandlampen in de webshop van Ledinbouwspotsleds.be zijn strak en stijlvol en passen eigenlijk in bijna ieder interieur. Onze gouden wandlampen hebben verschillende IP waarden. Afhankelijk van de ruimte waar je de wandspots wilt plaatsen, bepaal je de IP waarde die het meest geschikt is. Wanneer je gouden wandlampen naast je bed in de slaapkamer of boven het dressoir in de woonkamer wilt plaatsen, is het voldoende om voor lampen met een IP21 waarde te gaan. Wil je echter de wandlampen in een vochtige ruimte of in de buurt van water plaatsen, dan is het verstandig om te gaan voor wandlampen met een IP65 waarde. Denk hierbij aan ruimtes als de badkamer, het toilet en de keuken. Wil je sowieso het zekere voor het onzekere nemen, ga dan altijd en overal voor wandlampen met een IP waarde van 65. Dan zit je altijd veilig.

Wandlampen goud buitenshuis

Ook rondom je huis, op je erf en in je tuin kunnen gouden wandlampen een ware blikvanger zijn en sfeer en luxe uitstralen. Zorg voor voldoende licht in het donker als je thuis komt en ook ‘s avonds goed zicht wilt hebben. Maar geniet ook na zonsondergang wat langer in en van je tuin met fijne sfeerverlichting. Plaats wandlampen goud aan de buitenmuur van je huis of garage bij bijvoorbeeld de voordeur, achterdeur of langs de oprit of het tuinpad. Of hang wandlampen onder je carport, overkapping of veranda. Heb je geen schutting of geschikte muur om wandverlichting te plaatsen? Of wil je liever geen wandlampen, maar toch goed zicht met daarbij sfeer? Dan zijn grondspots bij je oprit, gazon of tuin een supergoed idee!

Gouden wandlampen in vochtige ruimtes

De led wandlampen in de webshop van Ledinbouwspotsleds.be zijn voorzien van een IP waarde. Afhankelijk van de IP waarde, kun je bepalen waar je de wandlampen veilig kunt plaatsen. Zo zijn er gouden wandlampen met een IP21 waarde. Dit wil zeggen dat deze lampen stofvrij zijn. Deze wandlampen kunnen prima in de woonkamer, hal of slaapkamer opgehangen worden. Het is echter niet verstandig om deze wandlampen in vochtige ruimtes te plaatsen. Voor deze ruimtes die nat kunnen worden, zijn er led wandlampen goud met een IP65 waarde. Deze lampen zijn straalwaterdicht en kunnen zonder problemen tegen nattigheid. Je kunt deze lampen in de badkamer of keuken plaatsen, maar ook prima buiten aan de schutting, buitenmuur of onder je overkapping of carport.

Gouden wandlampen aan je muur

Wil jij graag strakke en stijlvolle wandlampen aan de muur, die ook nog eens een bepaalde luxe uitstralen? Denk dan eens aan led wandlampen met gouden accenten. Deze wandlampen vallen op en voegen wat toe aan je interieur. Wanneer jij voor wandlampen gaat, bedenk dan hoeveel stuks je nodig hebt en hoe je ze wilt plaatsen aan de muur die je gekozen hebt. Kom je er niet helemaal uit en wil je graag meer informatie of advies, dan helpen we je graag verder. We staan voor je klaar, zodat jij wellicht binnenkort ook gouden wandlampen aan je muur hebt hangen.

© Copyright 2024 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW
  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact
  • Apple Pay
  • Google Pay
Scroll to top