Design opbouwspots

Design opbouwspots

Filteren
Pagina
per pagina
Filteren
Pagina
per pagina

Stijlvolle design opbouwspots voor sfeervol wonen 

Wil jij verlichting passend bij je strakke en moderne inrichting? Wil je sfeervol wonen en horen daar stijlvolle spots bij? Met de juiste verlichting in huis voel je je pas echt thuis. Goed licht zorgt voor de juiste stemming en verhoogt het woongenot in jouw huis. Ook voor design opbouwspots kun je heel goed bij Ledinbouwspotsleds.be terecht. Ga jij ook voor led opbouwspots design voor een sfeervol thuis?

Design verlichting

Je wilt een zo prettig mogelijke sfeer in je huis creëren voor een optimaal woongenot. Het samenspel van hoogwaardige kwaliteit, prachtig licht en tijdloos design zorgt voor de beste verlichting. Ga voor niets minder en kies de kleur en vorm passend bij jouw interieur en installeer design verlichting waar je nog jarenlang van kunt genieten. 

Design opbouwspots led

Wanneer je graag design verlichting wilt in jouw huis, dan wil je niet alleen dat de verlichting sfeervol is, maar ook dat deze praktisch is. Een design lamp oogt al mooi en kan een ware blikvanger in een ruimte zijn, maar het is tevens fijn als de lamp ook nog eens goed licht geeft. Wanneer je kiest voor design opbouwspots led dan ga je voor vele voordelen. Led opbouwspots zijn eenvoudig te installeren. Dit geldt helemaal als je gaat voor opbouwspots met een GU10 fitting. Daarbij is het niet nodig een aparte trafo te plaatsen. Daarnaast is led verlichting duurzaam en verbruiken deze spots minder stroom dan conventionele verlichting. Led opbouwspots gaan veel langer mee en zijn dus veel vriendelijker voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Hele goede redenen dus om voor design opbouwspots led te gaan!

Verschillende design opbouwspots

Design opbouwspots zorgen voor een strakke en moderne look & feel in iedere ruimte in huis. Of je nu design spots in je badkamer, toilet, woonkamer, keuken, hal of slaapkamer wilt installeren, deze spots kunnen altijd en overal. Ook buiten onder de overkapping, carport of aan de buitenmuur kunnen design spots een ware eyecatcher zijn. In onze webshop hebben we verschillende soorten led opbouwspots design. Kies uit verschillende opbouwhoogtes, vormen, afmetingen van de spot, maar ook aan de diverse lichtkleuren, wattage en toepassingen.

En ga je voor opbouwspots aan je plafond of ga je voor wat anders en kies je design wandlampen. Door de plaatsing aan de muur en de up & down verlichting, krijg je een hele andere uitstraling.

Kies de juiste design opbouwspots

Ga jij voor modern, strak of juist speels? Houd je van verrassende en uitdagende vormen? Je wilt sowieso design opbouwspots die passen bij jou en je woning. Bedenk goed in welke ruimte je de spots wilt plaatsen en wat je verwachtingen van de verlichting daar zijn. Wil je goed helder licht om bij te kunnen werken, te koken of andere activiteiten te doen? Of vind je het prettig als je de spots ook kunt dimmen met een led dimmer of kunt draaien en kantelen? Ook is het belangrijk om te bedenken of er vocht bij de spots kan komen. Kies altijd de juiste IP waarde en ga voor veilige situaties. Lees hier meer informatie over het kiezen van de juiste IP waarde

Toepassingen zwarte vierkante opbouwspots

Belangrijk bij het installeren van jouw design opbouwspots is de plaats waar je ze wilt ophangen. Gaat het om een droge ruimte, zoals de slaapkamer, hal of woonkamer? Of wil je de design spots graag in wat vochtigere ruimtes, zoals de badkamer, keuken of onder je overkapping of carport plaatsen? Het is dan belangrijk om naar de IP waarde van de opbouwspots te kijken. Indien je je design spots in een vochtige of natte ruimte wilt installeren, wees dan goed voorbereid en ga voor spots met een IP44 of IP65. Veiligheid staat altijd voorop, dus ga in vochtige ruimtes voor design opbouwspots voor de badkamer of opbouwspots voor de keuken.

Kantelbare design opbouwspots

Wil jij dat jouw design opbouwspots als accentverlichting dienen, dan kun je kiezen voor kantelbare opbouwspots. Deze kantelbare en draaibare spots zijn erg handig als je wilt dat de lichtbundel een bepaalde kant op gaat of juist niet. Zo kun je heel eenvoudig een object aan de wand of in een bepaalde hoek goed belichten. Bepaal zelf de richting van de lichtbundel.

Dimbare design opbouwspots 

Wil je naast de richting van de lichtbundel ook de lichtintensiteit kunnen regelen? Dat kan met dimbare design opbouwspots. Door led dimmers te gebruiken, kun je nog meer sfeer en gezelligheid creëren en bepaal jij de sterkte van het licht. De ene keer wil je graag wat feller licht, zodat je goed kunt zien wat je doet. Maar af en toe wil je geen helder licht, maar juist wat zachter licht om bij te ontspannen. Ga dan voor wat minder fel licht en geef je ogen rust. Regel het zelf met dimbare led opbouwspots!

De juiste design opbouwspot kopen

Hoe je interieur er ook uitziet en welke design opbouwspot je ook graag wilt, bij  Ledinbouwspotsleds.be hebben we een groot aanbod aan stijlvolle design spots en allen van hoogwaardige kwaliteit. Wil je toch nog graag advies of heb je vragen? Wij helpen je graag verder met de benodigde informatie.

© Copyright 2024 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW
  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact
  • Apple Pay
  • Google Pay
Scroll to top