Philips Hue Spots

Philips Hue Spots

Filteren
Pagina
per pagina
Filteren
Pagina
per pagina

Op zoek naar Philips Hue spots? Philips Hue inbouwspots zijn smart spots die zorgen voor verschillende soorten lichttinten in het huis, van warm wit (white ambiance) tot gekleurd licht in wel 16 miljoen tinten. De Hue spotjes kunnen volledig gedimd worden, van zeer helder licht tot een subtiel licht voor bijvoorbeeld 's nachts of in de avond. Al onze Philips Hue spots hebben een GU10 fitting.

Philips Hue inbouwspots dé smart verlichting

Philips Hue inbouwspots zijn dé led spots als het gaat om smart verlichting. Met de kwaliteit van Philips weet je zeker wat je in huis haalt. Daarnaast zorgt de smart technologie ervoor dat je de Hue spotjes op verschillende manieren kunt bedienen. Via de Philips Hue app op je telefoon maar ook via de verschillende digitale assistenten zoals Google Home en Alexa. Uiteraard kun je de Hue spots ook besturen via de aan-en-uitschakelaar en/of dimmer.

Hue GU10 fitting

Onze Philips Hue spotjes zijn voorzien van een GU10 fitting. Een Hue GU10 fitting wil zeggen dat de spotjes een steekvoet hebben waarmee je de spotjes vast kunt draaien. Het getal 10 staat voor de afstand tussen de twee steekvoeten, dit is namelijk 10 milimeter. 

Hue GU10 White ambiance

In ons assortiment hebben wij verschillende Hue spotjes, namelijk met wit licht en gekleurd licht. Philips Hue GU10 white ambiance zijn ze Hue spotjes met wit licht. Deze Hue spots kunnen verschillende soorten wit licht geven, van warm wit tot zeer helder wit licht. 

Hue GU10 White & Color

Zoals de naam al aangeeft zijn de Philips Hue GU10 white & color spots de Hue spotjes met een bereik van 16 miljoen kleuren. Met deze Hue spots kun je via je mobiel alle soorten licht in je huis krijgen die je maar wilt. Naast de kleurenopties is het bij deze spotjes ook mogelijk om de verschillende wittinten te gebruiken.

Voor ieder interieur een geschikte Hue spot

We hebben voor ieder interieur een geschikte Philips Hue inbouwspot. Onze Hue spotjes zijn beschikbaar met een zwart, wit of aluminium armatuur. We hebben ronde en vierkante Hue spots en kantelbare en niet-kantelbare spots. De inbouwdiepte varieert van 60 mm tot 85 mm. We hebben Philips Hue spotjes met een relatief kleine zaagmaat van minimaal 73 mm tot een grote zaagmaat van maximaal 95 mm. 

Meer informatie over het kiezen van de juiste maat LedInbouwspots vind je in ons artikel “hoe kies ik de juiste ledinbouwspots”. 

Waar kan ik Philips Hue spots plaatsen?

Onze Philips Hue spots hebben de IP waarde IP21. Dit betekent dat ze stofdicht zijn. De Hue spots zijn bedoeld voor plaatsing in ruimtes met weinig vocht, zoals de woonkamer, slaapkamer, gang, studeerkamer of het toilet. Onze Philips Hue spots zijn niet geschikt voor de badkamer, veranda, tuin of andere ruimtes met veel vocht. 

Philips Hue inbouwspots zwart

Als één van de weinige kun je bij ons ook Philips Hue inbouwspots in het zwart bestellen. Wij hebben zwarte ronde en vierkante Philips Hue inbouwspots in ons assortiment. In combinatie met alle mogelijke lichtkleuren kunnen zwarte Hue spots voor een nog mooie sfeer zorgen.

Philips Hue inbouwspots aansluiten

De Philips Hue spots installeer je hetzelfde als een “normale” ledinbouwspot zonder trafo. Om het aansluiten eenvoudiger te maken, raden we aan om gebruik te maken van Wago Lasklemmen. Zo verbind je eenvoudig de stroomkabel met je nieuwe Hue spots.

Een uitleg over het aansluiten van Philips Hue spots, vind je in het volgende artikel. Hierin volg je het stappenplan voor het aansluiten van een inbouwspots met ingebouwde trafo. 

© Copyright 2024 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW
  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact
  • Apple Pay
  • Google Pay
Scroll to top