Inbouwspots zaagmaat ≥ 100 mm

Inbouwspots zaagmaat ≥ 100 mm

Filteren
per pagina
Filteren
per pagina

Grote inbouwspots met zaagmaat 100 mm

Ben jij op zoek naar led inbouwspots voor een grotere ruimte in huis of een bepaalde plek en wil je toch een fijne sfeer creëren? Heb je conventionele halogeenlampen en wil je deze graag een keer vervangen door inbouwspots? Inbouwspots met diameter 100 mm zijn dan een goede keuze. Zo passen inbouwspots met een grote zaagmaat in de boorgaten van oude halogeen spots. Bij Ledinbouwspotsleds.be hebben we diverse inbouwspots met een grotere zaagmaat. Ga jij ook voor inbouwspots met een zaagmaat van 100 mm? 

Bepaal de zaagmaat van je inbouwspots

De zaagmaat van een inbouwspot is het gedeelte van de spot dat je in het verlaagde plafond bevestigt. Het gat dat in het plafond gemaakt moet worden, moet dezelfde grootte of een grotere afmeting hebben dan de zaagmaat, maar minstens vier mm kleiner dan de volledige diameter van je led inbouwspot. In het online aanbod van Ledinbouwspotsleds.be hebben we meerdere grotere inbouwspots met verschillende zaagmaten. Afhankelijk van de inbouwdiepte en waar je de inbouwspots wilt plaatsen, kies je de juiste inbouwspots.

Voordelen van led inbouwspots

Indien jij gaat voor led lampen boven bijvoorbeeld halogeenverlichting of conventionele lampen, dan maak je een verstandige keuze. Led verlichting heeft namelijk wel wat voordelen. Led inbouwspots gaan lang mee en zijn dus duurzaam en zuinig in gebruik/ Ze verbruiken daarbij ook nog eens veel minder energie dan de conventionele verlichting, dus dat is een stuk beter voor het milieu. Het is dan ook zeker de moeite waard om oudere lampen te vervangen door led inbouwspots, want dan ben je goed bezig! Het is goed voor het milieu en je portemonnee!

Led inbouwspots zaagmaat 100 mm

Inbouwspots met een zaagmaat van 100 mm vallen onder grote inbouwspots. Met grote inbouwspots verkrijg je meer licht dan met kleine inbouwspots. Zo hoef je dus minder inbouwspots in het plafond te installeren voor dezelfde hoeveelheid licht. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor grote inbouwspots als je niet een groot plafond hebt of niet veel gaten wilt boren in je plafond. Inbouwspots met een zaagmaat 100 mm geven je plafond een rustigere uitstraling, dan dat je over het hele plafond veel meer kleine inbouwspots installeert.

Sfeer met inbouwspots zaagmaat 100 mm

Wil jij naast functionele verlichting graag ook sfeer in de ruimte waar je led spots wilt installeren? Dat kan ook prima met grotere inbouwspots. Je denkt het misschien niet meteen, omdat je veel minder grote dan mini inbouwspots in de ruimte plaatst, maar je hebt zeker de mogelijkheid om ook met grote inbouwspots sfeer te creëren. Doordat je de spots verder uit elkaar plaatst, krijg je eigenlijk dezelfde hoeveelheid licht. Mocht je nog meer sfeer willen toevoegen, let dan op de lichtkleur van de spot die je koopt en zorg er tevens voor dat je de spot ook kunt dimmen voor een prachtige sfeerverlichting.

Verschillende zaagmaten led inbouwspots

Naast de led inbouwspots met zaagmaat 100 mm hebben we bij Ledinbouwspotsleds.be meerdere zaagmaten in ons brede assortiment. Ben je dus niet per se op zoek naar een grote inbouwspot met een diameter van 100 mm, kijk dan op onze website voor meer zaagmaten. In onze webshop vind je de volgende onderverdeling in zaagmaten:

Zaagmaat 45mm (40 - 49)
Zaagmaat 50 mm (50 - 54)
Zaagmaat 55 mm (55 - 59)
Zaagmaat 60 mm (60 - 69)
Zaagmaat 70 mm (70 - 79)
Zaagmaat 80 mm (80 - 89)
Zaagmaat 90 mm (90 - 99)
Zaagmaat ≥100 mm

Verschillende inbouwspots zaagmaat 100 mm

Led inbouwspotjes zijn er in vele soorten en maten. Zo kun je kiezen uit verschillende kleuren armatuur. Ga voor inbouwspots wit, zwart, zilver, chroom of messing. Maar je kunt ook de lichtkleur kiezen. Zo kun je kiezen uit inbouwspots extra warm wit, warm wit, koud wit of Dim to Warm. En wil je een ronde of juist vierkante inbouwspot? Er is vast en zeker wel een grote inbouwspot die voldoet aan jouw wensen of daar dicht bij in de buurt komt.

Kantelbare inbouwspots zaagmaat 100 mm

Soms heb je plekken in huis waar je niet een inbouwspot in het plafond kunt plaatsen. Dan zijn grote kantelbare inbouwspots een prima uitkomst. Deze kantelbare spots kun je gebruiken voor accentverlichting en zo richten dat de lichtbundel een bepaalde kant op schijnt. Zo kun je bijvoorbeeld toch die leesplek of speelhoek goed verlichten zonder dat je nog weer aparte verlichting hoeft te plaatsen. Ook kan het handig zijn dat spots kantelbaar zijn als het licht juist heel vervelend ergens op weerkaatst of in je ogen schijnt. Dan kun je heel eenvoudig de inbouwspot wat kantelen en is het probleem hoogstwaarschijnlijk opgelost.

Inbouwspots zaagmaat 100 mm in vochtige ruimtes

Je kunt grote inbouwspots eigenlijk overal plaatsen indien de ruimte op het plafond dat toelaat. Of het nu de woonkamer, slaapkamer, keuken of badkamer is. Echter, heb je  het idee dat je de grote inbouwspots met zaagmaat 100 mm in een ruimte wilt plaatsen waar het mogelijk vochtig of nat kan zijn, dan is het verstandig om goed te kijken naar de IP waarde van de inbouwspotjes. Zo is het veilig en verstandig om in de keuken en de badkamer te kiezen voor inbouwspots met IP44 waarde. Dit wil zeggen dat de verlichting spatwaterdicht is en tegen wat nattigheid kan. Wil je echter de grote spots boven de douche of het bad in de badkamer plaatsen? Dan is het aan te raden om voor IP65 te gaan. Dit betekent dat de spots straalwaterdicht zijn en compleet veilig in de buurt van direct water. Zo ben je verzekerd van veilige verlichting.

Inbouwspots zaagmaat 100 mm kopen

Het is altijd een goede keuze om voor led verlichting te gaan. Heb je nu een groot ruim plafond en wil je daar graag inbouwspots, dan zijn grote inbouwspots met een zaagmaat van 100 mm een prima keuze. Ondanks dat ze wat groter zijn, zorgen ze toch voor een prachtige uitstraling. Daarnaast hoef je minder gaten te boren of kun je zelfs de oudere halogeenverlichting meteen vervangen door deze grotere inbouwspots.

We bieden in onze webshop vele verschillende grote inbouwspots met zaagmaat 100 mm aan. Ook voor kleinere inbouwspots heb je voldoende keuze.

Indien je er nog niet helemaal uitkomt, laat het ons dan gerust weten. Wij adviseren je graag.

© Copyright 2024 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW
  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact
  • Apple Pay
  • Google Pay
Scroll to top