Kantelbare inbouwspots

Kantelbare inbouwspots

Filteren
Pagina
per pagina
Filteren
Pagina
per pagina

Met onze kantelbare led inbouwspots bepaal jij de richting van het licht.

Laat de kantelbare inbouwspots recht naar beneden schijnen of kantel ze richting het aanrecht, een schilderij of de boekenkast. Onze kantelbare spots zijn eenvoudig te monteren en blijven, als je ze kantelt, goed op hun plek zonder te verschuiven. 

Wat zijn kantelbare spots?

De naam zegt het al: een kantelbare spot kun je kantelen. Dit komt doordat het armatuur en de ledspot zelf twee losse onderdelen zijn. Het armatuur en de ledspot zijn alleen in het midden met elkaar verbonden, waardoor je de ledspot in het armatuur kunt draaien. Zo zit het armatuur, net zoals niet-kantelbare ledinbouwspots,stevig vast in het plafond en kun je de hoek van de ledspot aanpassen. Kantelbare ledinbouwspots zijn geschikt voor alle lichtplannen, want je hebt altijd licht waar je het nodig hebt. 

Waarvoor gebruik je kantelbare inbouwspots? 

Een kantelbare spot kun je gewoon naar beneden laten schijnen, maar kun je ook richting een muur of voorwerp kantelen. Dit is handig als je de spotjes bijvoorbeeld als leeslampje wilt gebruiken, het aanrecht wilt bijschijnen of wanneer je aan het klussen bent en het licht op een bepaald stukje moet laten schijnen. 

Daarnaast kun je de kantelbare inbouwspotjes ook zeer goed toepassen als accentverlichting. Heb je bijvoorbeeld een mooi schilderij, beeld of imposante plant, waar je de aandacht extra op wilt vestigen? Door aan weerszijden van dit voorwerp kantelbare spotjes te plaatsen en deze in de richting van het voorwerp te laten schijnen, creëer je een prachtig effect, waarbij jouw mooie voorwerp in het middelpunt van de aandacht zal staan.

Kantelbare inbouwspots van Ledinbouwspotsleds

Bij Ledinbouwspotsleds hebben we een groot aantal kantelbare led inbouwspots. Naast de klassieke kantelbare inbouwspots hebben we ook trimless verdiepte kantelbare inbouwspots en draaibare spots. Bij draaibare spots is de ledspot niet in het armatuur gemonteerd, maar erop. Hierdoor kan deze spot een veel grotere draaihoek maken. 

De kantelbare spotjes zijn beschikbaar voor zaagmaten van 44 mm tot 120 mm en een inbouwdiepte tussen de 23 mm en 45 mm. De spots hebben een waterdichtheid van IP21 (stofwaterdicht), IP44 (spatwaterdicht) of IP64 (straalwaterdicht).  

We hebben ronde en vierkante kantelbare inbouwspots. We beperken ons niet tot maar een paar kleuren. Onze kantelbare ledinbouwspots zijn namelijk beschikbaar in het zwart, wit, chroom, messing (goud), nikkel en zilver, met normaal of diffuus glas. En qua lichtkleur kun je kiezen tussen dim to warm (3000k - 2700k), warm wit licht (3000k) en extra warm wit licht (2700k). 

Ben je geïnteresseerd in kantelbare smartverlichting? Bekijk dan eens onze Philips Hue spots.

Kantelbare led inbouwspots installeren

Kantelbare inbouwspots installeer je hetzelfde als onze normale ledinbouwspots. Hoe je dat doet, lees je in ons artikel “hoe installeer ik ledinbouwspots”. Let er bij kantelbare inbouwspots op dat je ze zo in het plafond klemt, dat ze de juiste kant op schijnen wanneer je ze kantelt. Wanneer je de spot kantelt, is er meer ruimte nodig tussen het verlaagd plafond en het plafond en wordt de inbouwdiepte dus groter. Houd daarom rekening met ongeveer 20 mm extra ruimte als je de spot wilt kantelen.

© Copyright 2024 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW
  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact
  • Apple Pay
  • Google Pay
Scroll to top