Mini inbouwspots

Mini inbouwspots

Filteren
per pagina
Filteren
per pagina

Mini led spots voor meer sfeer

Naast de vele reguliere led verlichting, hebben we bij Ledinbouwspotsleds.be ook kleine led inbouwspots. Deze zogenaamde mini spots zijn ideaal voor kleinere ruimtes, maar ook als je de mini inbouwspot in bijvoorbeeld een kastje of nisje wilt installeren. Ook zijn kleine led spots leuk voor wat extra effecten qua verlichting. Zo heb je met mini led spots niet alleen mooi licht, maar creëer je ook nog eens een hele andere sfeer.

Wat zijn mini led spots?

Je hebt led inbouwspots in diverse kleuren, vormen en maten. Kijkend naar de afmetingen, kun je rekening houden met de grootte van het armatuur, maar ook naar de inbouwdiepte en zaagmaat van de spot. Als we spreken over mini led spots dan kijken we vooral naar de laatste criteria. De zaagmaat van de meest reguliere led inbouwspots gaan van circa 41 mm tot soms wel 124 mm. De inbouwdiepte gaat van ca. 15 tot 50 mm.

Bij mini led inbouwspots pak je de spots met een zaagmaat tussen de 41-50 mm en met een inbouwdiepte van maximaal 25 mm. Doordat deze spots minimalistisch zijn en weinig ruimte in beslag nemen, passen ze in diverse (kleinere) ruimtes. Maakt de zaagmaat niet echt uit voor jou, maar heb je wel een beperkte inbouwdiepte? Kies dan voor een inbouwspot die geschikt is voor lage inbouwdiepte. Heb je helemaal geen ruimte voor inbouwspots? Dan kun je natuurlijk ook gaan voor opbouwspots.

Mini led spots dimbaar en kantelbaar

Hoe leuk is het om je eigen sfeer te creëren met jouw inbouwspots door de verlichting aan te kunnen passen aan je stemming. Met onze dimbare en kantelbare mini spots kan dat! In welke ruimte jij je spots ook wilt installeren, er is altijd wel een moment dat je juist wat minder of juist meer licht wilt dan normaal. Omdat je juist sfeer wilt creëren en het gezellig staat. Of om je ogen even wat meer rust te gunnen met wat meer gedimd licht. Of die lichtbundel net een andere kant op wilt laten schijnen. Wat de reden ook is, met onze kantelbare en dimbare mini spots is het heel eenvoudig om de lichtsterkte aan te passen en kun je je ding doen bij goed en voldoende licht of juist heerlijk ontspannen met minder fel licht. 

Ben je niet per se gebonden aan mini spots, maar wil je toch je lichtsterkte kunnen regelen? Bekijk dan eens onze dimbare inbouwspots of de dimbare inbouwspots zonder trafo die direct op het lichtnet aangesloten kunnen worden.

Toepassingen mini led spots

Misschien vind je mini led spots er gewoon wat mooier en subtieler uitzien. Of wellicht heb je gewoonweg niet meer ruimte op de plek waar je je spots wilt installeren en kom je vanzelf uit bij de mini spots. Wat de reden ook is en waar je je spots ook wilt plaatsen, het is altijd belangrijk te kijken of de spots toepasbaar zijn op de plek waar ze geïnstalleerd worden. Of je je mini led spots buiten plaatst of toch gewoon binnen in je woonkamer, slaapkamer, keuken of badkamer. Het is goed te weten of het een vochtige ruimte betreft of dat er water bij de verlichting kan komen. Veiligheid staat immers voorop.

De mini spots bij Ledinbouwspotsleds.be hebben allemaal een IP waarde van IP44. Dat wil zeggen dat de spots spatwaterdicht zijn en ook gerust in een keuken of badkamer geplaatst kunnen worden, mits er niet direct water bij komt. Voor meer informatie over IP waarden, lees onze blog.

Kleuren kleine inbouwspots

Welke kleur armatuur zoek je? Ga je voor een mini led spot zwart of heb je liever een witte of zilverkleurige armatuur? Bedenk goed op welke plek je de mini spots wilt plaatsen en welke sfeer je wilt overbrengen met de verlichting. Moeten de spots opvallen als ze niet aan zijn of moeten ze juist in het interieur wegvallen als camouflage? En naast de kleur die je voor de buitenkant kiest, is er ook nog de keuze voor welke kleur licht je gaat. Ga je voor warm wit of juist een stapje verder en kies je extra warm wit.

Mini led spots installeren

De mini spots met een zaagmaat van 41-50 mm worden geleverd met een trafo. Je kunt deze inbouwspots zonder problemen rechtstreeks met elkaar verbinden en aansluiten op het lichtnet op 230V. Het enige dat je daarbij nog nodig hebt, zijn een stroomkabel en kroonsteentjes of handige Wagoklemmen om eventueel meerdere spots met elkaar te verbinden.

Ben je op zoek naar mini led spots 230V die je zonder transformator kunt installeren? Dat kan ook. Echter, ondanks dat de inbouwdiepte dan beperkt is tot maximaal 25 mm, de zaagmaat is niet per se meer klein. Bekijk ons aanbod aan led inbouwspots 230V.

Mini led spots effecten

Naast dat mini spotjes subtiel ogen, kun je er prachtig kleine ruimtes optimaal mee verlichten. Door de kleine zaagmaat en lage inbouwdiepte die nodig is, kun je de kleine led spots eenvoudig in bijvoorbeeld een nis of kast, al dan niet inbouw, plaatsen. Je kunt jouw spullen niet alleen mooi verlichten en showen, het ziet er ook nog eens stijlvol en sfeervol uit. 

Daarnaast kun je met mini led spots ook mooie effecten creëren. Wat dacht je van een ware sterrenhemel in de slaapkamer van de kinderen of gewoon van jezelf. Waan je in de openlucht en kijk vanuit je bed naar de sterrenhemel op je plafond. Ga jij voor een sterrenhemel of in ieder geval voor mini led spots?

Mocht je meer informatie willen of vragen hebben? Wij horen graag van je om je verder te helpen!

© Copyright 2024 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW
  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact
  • Apple Pay
  • Google Pay
Scroll to top