Schutting spots

Schutting spots

Filteren
Pagina
per pagina
Filteren
Pagina
per pagina

Schutting spots als buitenverlichting voor zicht en sfeer

Wil jij buiten in de tuin langs de schutting wat meer licht en daarbij misschien ook wat meer sfeer creëren? Of wil jij de oprit goed verlichten, zodat je kunt zien wat je aan het doen bent of kunt zien waar je loopt, fietst of rijdt? Het is sowieso erg prettig om goed licht buiten te hebben. Je wilt in het donker immers goed kunnen zien. Maar het is ook fijn om prettige verlichting buiten te hebben, zodat je tuin en huis wat meer uitstraling krijgen. Bij Ledinbouwspotsleds.be hebben we een groot aanbod aan diverse buitenspots, waaronder ook spots voor de schutting. Ga jij voor sfeervolle buitenverlichting aan de schutting?

Led verlichting buiten

Ben jij iemand die graag buiten is? Om actief bezig te zijn of om heerlijk te ontspannen? Of vind je het vooral fijn dat je in het donker goed je weg kunt vinden zonder ergens tegenaan te lopen? Goede buitenverlichting is een must. Niet alleen uit praktisch oogpunt en als basisverlichting, maar ook om je tuin, oprit, erf of balkon meer uitstraling te geven.

Indien jij buiten goede verlichting wilt, dan is het een slim om voor duurzame led verlichting te gaan. Led verlichting geeft mooi en helder licht, maar is daarbij ook nog eens duurzaam en energiezuinig. Helemaal vergeleken met de conventionele gloeilampen en halogeenverlichting. Led lampen verbruiken wel tot 70% minder energie en daarmee zijn ze goed voor het milieu en voor je portemonnee.

Schuttingspots als tuinverlichting

Ben jij van plan om een nieuwe schutting te plaatsen? Of ben je sowieso nog op zoek naar goede lampen voor aan je schutting, die je tuin verlichten, maar ook zorgen voor sfeer? Een wandlamp is de juiste verlichting voor aan je schutting en je kunt deze aan verschillende soorten schuttingen plaatsen. Afhankelijk van wat jouw wensen zijn voor schutting lampen, kun je gaan voor solar schutting verlichting of voor led wandlampen. De wandlichten van Ledinbouwspotsleds.be zijn trendy, strak en stijlvol en kunnen eigenlijk altijd. Je kunt bij ons kiezen uit diverse kleuren armaturen, maar ook verschillende lichtkleuren. Daarbij kun je onze wandlampen dimmen en zijn onze up & down wandlampen regelbaar of kantelbaar, zodat je de richting van de lichtbundels kunt bepalen. Wil je dat de lamp naar boven of beneden schijnt? Jij bepaalt! Wanneer je wandlampen led kunt plaatsen, dan ga je in ieder geval ook voor veilige verlichting met een IP waarde van IP65. Wil je ook graag je oprit of tuinpad goed verlicht hebben, kies dan voor grondspots naast de wandverlichting buiten.

Verschillende schuttingspots

Wil jij graag led wandlichten buiten in je tuin en rondom je huis? En heb je daarvoor een goede schutting met voldoende mogelijkheden? Dan zijn schuttingspots in de vorm van wandlampen een super idee! De juiste schuttingspot zorgt ervoor dat je fijn basislicht, maar ook de nodige sfeer krijgt. In de webshop van Ledinbouwspotsleds.be kun je terecht voor vele verschillende schuttingspots. Of je gaat voor witte, grijze of zwarte lampen of voor een accent van goud bij je witte of zwarte lamp. Kies een kleur die jij mooi vindt en past in jouw tuin aan de schutting. Ook kun je vele kanten op qua lichtkleur bij onze schuttingspots. Zo kun je gaan voor koud wit licht, extra warm wit, Dim to Warm of Ambiance & Color. Met de vele mogelijkheden aan schuttingspots, is er vast en zeker een lamp die jij mooi genoeg vindt om je tuin mee te verlichten.

Dimbare schuttingspots

Indien jij graag nieuwe spots aan de schutting wilt, dan zijn er verschillende mogelijkheden, zoals hierboven al aangegeven. Ook kun je ervoor kiezen om voor dimbare schuttingspots te gaan. Wanneer je kiest voor dimbare spots, ga je voor meer mogelijkheden. Zo kun je de verlichting voluit zetten voor helder licht, zodat je goed kunt zien in het donker. Maar je kunt de verlichting ook zachter maken, zodat je net wat meer sfeer krijgt in je tuin. Zo krijg je wat meer uitstraling. Met dimbare schuttingspots regel je met de juiste led dimmer zelf eenvoudig de lichtintensiteit van de lampen. Zo zorg je ervoor dat je altijd de juiste hoeveelheid licht hebt, die jij graag wilt en past bij het moment. De ene keer wil je zacht licht om bij te ontspannen en de andere keer wil je wat feller licht om goed te kunnen zien. Het is aan jou, jij bepaalt!

Kantelbare schuttingspots

Naast dat je je spotjes aan de schutting kunt dimmen met de juiste led dimmer, zijn er ook schuttingspots die je kunt kantelen. Dat wil zeggen dat je de lichtbundel een bepaalde richting op kunt laten schijnen. Dit kan soms handig zijn, maar het kan ook zorgen voor meer uitstraling, doordat je de spots een effect mee kunt geven. De wandlampen in ons brede assortiment kunnen up & down gekanteld worden. Je bepaalt zelf hoeveel licht je naar boven of naar beneden laat schijnen.

Schuttingspots voor ieder weertype

Zoals je in onze webshop kunt zien, is led verlichting voorzien van een IP waarde. De IP waarden die we bij Ledinbouwspotsleds.be hanteren zijn IP21, IP44 of IP65.
- IP21 staat voor stofdicht

- IP44 staat voor spatwaterdicht

- IP65 staat voor straalwaterdicht

Wanneer je gaat voor verlichting buiten aan de schutting, is het verstandig om te kiezen voor schuttingspots met een IP waarde van IP65. Doordat deze verlichting straalwaterdicht is, zijn ze veilig in ieder weertype. Zo kun je ze zonder probleem ophangen en hoef je je geen zorgen te maken om regen, sneeuw, hagel of welke weersomstandigheid dan ook.

Schuttingspots onder de overkapping of carport

Heb jij achter het huis in je tuin een overkapping waar je lekker kunt vertoeven of heb je bij je huis een carport om je auto te beschermen? Ook op deze plekken wil je goed basislicht wat mogelijk wat meer sfeer kan geven. Misschien heb je de mogelijkheid om het plafond te verlagen en dan inbouwspots te plaatsen. Maar indien je daar niet de ruimte voor hebt, maar je hebt wel voldoende ruimte aan de muren, dan kun je ook hier gaan voor schuttingspots. Met de dimbare trendy led wandverlichting van Ledinbouwspotsleds.be kun je zelf regelen hoe je de lichtbundel wilt laten schijnen. Laat het licht naar boven schijnen of juist naar beneden. Je kunt hier prima en makkelijk in afwisselen en proberen, zodat je het meest optimale licht hebt voor voldoende licht, maar ook sfeer en uitstraling.

En lijkt het jou ideaal dat de verlichting aangaat als je aan komt lopen bij je overkapping of aan komt rijden bij je carport? Neem dan een bewegingssensor. Deze sensor schakelt automatisch de verlichting onder je overkapping of carport aan. Zo kun je altijd zien waar je loopt of rijdt.

Schuttingspots installeren

Wanneer jij jouw schutting en de omgeving wilt verlichten met led spots, dan is het goed rekening te houden met een paar dingen, zodat je optimaal kunt genieten van jouw spots. Bedenk hoeveel licht je wilt. Dit bepaalt hoeveel spots jij op welke afstand wilt plaatsen. En ga je voor her en der een spot of wil je om de zoveel meter een spot op een andere hoogte. Maak van te voren een duidelijk lichtplan, zodat je helder hebt wat de mooiste schuttingspots voor jouw doel en wensen zijn.

De juiste schuttingspots aanschaffen

Heb jij duidelijk dat jij schuttingspots wilt? Bij Ledinbouwspotleds.be ben je aan het juiste adres voor een groot assortiment aan verlichting en ook spots voor de schutting. Met de juiste schuttingspots ga je voor een fijne basisverlichting die ook nog eens een mooie uitstraling geeft. De led wandlichten in het assortiment van Ledinbouwspotsleds.be zijn trendy, strak en stijlvol en passen bij ieder huis en iedere tuin. Zo is er vast en zeker een lamp die bij jou past!

Heb je nog vragen of wil je graag meer advies over schuttingspots? Neem gerust contact met ons op, zodat we je verder kunnen helpen.

© Copyright 2024 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW
  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact
  • Apple Pay
  • Google Pay
Scroll to top