Opbouwspots rond

Opbouwspots rond

Filteren
Pagina
per pagina
Filteren
Pagina
per pagina

Ronde opbouwspots: ideale led verlichting

Ben jij op zoek naar spotjes en moeten ze niet alleen goed licht geven, maar vind je het ook belangrijk dat de spotjes een mooie uitstraling hebben in je huis? Denk dan eens aan ronde opbouwspots. Bij Ledinbouwspotsleds.be hebben we diverse led verlichting en naast het grote aanbod aan inbouwspots, hebben we ook opbouwspots en kun je hierin kiezen voor opbouwspots rond of vierkant. Kies in ieder geval voor opbouwspots die passen bij jou en jouw stijl.

Wat zijn opbouwspots?

In de led spots verlichting kun je gaan voor led inbouwspots, maar ook voor led opbouwspots. Opbouwspots kunnen een ideale vervanger zijn voor inbouwspots, vooral als je je plafond niet goed kunt verlagen en je onvoldoende ruimte hebt om inbouwspots goed te installeren.

Daarbij zijn opbouwspot makkelijk te bevestigen en hoef je geen grote gaten te boren. Een ander bijkomend voordeel is, dat de gehele lamp zichtbaar blijft en niet verdwijnt in het plafond, zoals bij inbouwspots het geval is.

Verschillende soorten opbouwspots

Indien jij graag led spots opbouw wilt, is het belangrijk te bedenken waar je jouw spots wilt plaatsen en wat daar het beste past. Voor welke kleur armatuur ga je? Kies je zwarte opbouwspots of toch liever witte? Welke lichtkleur en lichtsterkte is wenselijk? En vind je het belangrijk dat je opbouwspotjes kantelbaar of dimbaar zijn, zodat je nog meer sfeer kunt creëren? Ook bieden we op onze website verschillende afmetingen aan en kun je voor vierkante of juist ronde opbouwspots kiezen. Wil je liever geen plafondspots, maar vind je verlichting aan de muren juist mooi? Dan hebben we ook led wandlampen voor jou in ons assortiment.

Waarom ronde opbouwspots? 

Als jij graag opbouwspots wilt, kun je naast de verschillende kleuren, lichtsterktes en afmetingen ook kiezen in de vorm die je voor je spots wilt. De meeste opbouwspots op onze site zijn in rond formaat, ook al hebben we ook vierkante opbouwspots. Ronde spots zijn wat gangbaarder en vallen daardoor ook wat minder op. Indien jij het wenselijk vindt dat je led verlichting niet teveel opvalt, dan raden we zeker aan om ronde opbouwspots te plaatsen. En rond past eigenlijk in ieder interieur. Of je nu een landelijke inrichting hebt of een hele moderne uitstraling, ronde opbouwspots kunnen eigenlijk altijd.

Verschillende soorten ronde opbouwspotjes

Ga jij voor het gemak van led opbouwspotjes, omdat deze eenvoudig te installeren zijn en toch goed licht geven en zorgen voor een mooie uitstraling? Een goede keuze! Je kunt qua opbouwspots alle kanten op en in ons assortiment hebben we verschillende mogelijkheden wat je wensen ook zijn. Bedenk eerst waar jij jouw spots wilt installeren, want het is belangrijk om de juiste IP waarde te nemen voor jouw spotjes. Is een IP65 nodig of zijn spots met IP44 ook voldoende voor de ruimte waar jij ze wilt plaatsen? Afhankelijk van de plek, maar ook van de sfeer die je de ruimte mee wilt geven, heb je verschillende mogelijkheden in lichtsterktes, lichtkleuren, maar ook in diameters en opbouwhoogte. Ook hebben we diverse dimbare opbouwspots. Zo is er vast en zeker een ronde opbouwspot passend bij jouw inrichting en bij jou!

Ronde opbouwspots zijn niet saai

Misschien zijn opbouw spots rond wat standaard, maar dat wil nog niet zeggen dat ze saai hoeven te zijn. Integendeel. Zoals hierboven al gezegd, zijn er namelijk diverse uitvoeringen van ronde opbouwspots. Dus wil je jouw led spots juist wat meer laten opvallen, bedenk dan dat opbouwspots sowieso meer de aandacht pakken dan inbouwspots. Maar je kunt er natuurlijk ook nog voor kiezen om juist voor een contrasterende kleur te gaan in vergelijking met de kleur van je plafond. Kies bijvoorbeeld voor zwart op een wit plafond. Of ga voor een hoge opbouwhoogte, zodat de spot nog beter zichtbaar is. Ook kun je juist voor een kantelbare spot gaan, zodat je de lichtbundel een bepaalde richting op laat schijnen.

GU10 ronde opbouwspots

Wist je dat je bij ons ook kunt kiezen voor ronde opbouwspots met een GU10 fitting van Philips? Deze GU10 opbouwspots kunnen direct op het stroomnet van 230 volt aangesloten worden, zonder dat dit problemen op gaat leveren. Dit zorgt voor nog meer gemak en het installeren van jouw ronde opbouwspot wordt zo een koud kunstje en wel heel eenvoudig.

De juiste ronde opbouwspot voor jou

Ongeacht wat jouw smaak en woonstijl ook is, bij Ledinbouwspotsleds.be hebben we een groot aanbod in led spots. Heb jij besloten dat je graag opbouwspots wilt in plaats van bijvoorbeeld inbouwspots, gewoon omdat het wat makkelijker is? Een prima keuze!

We bieden in onze webshop vele spotjes aan en vooral ronde opbouwspots zijn erg geliefd als led verlichting. Door het gemak van installatie, maar ook door de uitstraling. Kijk gerust rond op onze site op zoek naar de led lamp die het beste bij jou en jouw stijl en inrichting past. Mocht je nog vragen hebben of advies willen, dan horen we het graag. We staan bij Ledinbouwspotsleds.be voor je klaar om je verder te helpen!

© Copyright 2024 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW
  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact
  • Apple Pay
  • Google Pay
Scroll to top