Inbouwspots zaagmaat 60 mm (60 - 69)

Inbouwspots zaagmaat 60 mm (60 - 69)

Filteren
per pagina
Filteren
per pagina

Inbouwspots met zaagmaat 60 mm voor sfeer of kleine ruimtes

Ben jij op zoek naar led inbouwspots voor een bepaalde ruimte in huis of een bepaalde plek en wil je vooral sfeer creëren of heb je beperkte ruimte? Dan is het een goed idee om mini inbouwspots te nemen, zoals een inbouwspot 60 mm. Bij Ledinbouwspotsleds.be hebben we diverse mini inbouwspots met een zaagmaat onder de 60 mm. Deze inbouwspots worden veel gebruikt in kleinere ruimtes, zoals het toilet of in een koof in de badkamer, maar ook onder keukenkastjes boven bijvoorbeeld het aanrecht. Ga jij ook voor inbouwspots met een zaagmaat van 60 mm?

Bepaal de zaagmaat van je inbouwspots

De zaagmaat van je inbouwspot is het gedeelte van de spot dat je in je verlaagde plafond of kastje bevestigt. Het gat dat in het plafond of in het kastje gemaakt moet worden, moet dezelfde grootte of een grotere afmeting hebben dan de zaagmaat, maar minstens vier mm kleiner dan de volledige diameter van je led inbouwspot. In het assortiment online van Ledinbouwspotsleds.be hebben we mini inbouwspots met verschillende zaagmaten. Afhankelijk van de inbouwdiepte en waar je de inbouwspots wilt plaatsen, kies je de juiste inbouwspots.

Led inbouwspots zaagmaat 60 mm

Wil jij meer sfeer aanbrengen in je huis, zoals in de slaapkamer, woonkamer, keuken, badkamer, hal of het toilet, dan kan dat heel goed door het plaatsen van led inbouwspots. Wil je liever wat minder grote inbouwspots, ga dan voor mini inbouwspots met een zaagmaat van 65 mm of minder. Deze kleinere spotjes geven een hele andere uitstraling en dat kan vooral in wat kleinere ruimtes veel mooier zijn. Denk aan een ruimte als het toilet, een koof in je badkamer. Maar ook in de keuken boven het aanrecht onder een keukenkastje of in je inloopkast zorgen deze inbouwspots met een kleinere zaagmaat voor iets extra’s.

Voordelen van led inbouwspots zaagmaat 60 mm

Door te kiezen voor led inbouwspots, kies je meteen voor vele voordelen die bij led verlichting horen, maar ook qua keuzemogelijkheden. Bij Ledinbouwspotsleds.be bieden wij diverse led inbouwspots mini aan en heb je ruim voldoende keuze in kleur, vorm, lichtkleur, maar ook wattage, inbouwdiepte en IP waarden. Daarbij zijn led inbouwspots 60 mm ook nog eens heel eenvoudig te installeren.

Ook zijn led inbouwspots duurzaam en zuinig in gebruik en dus zeer milieuvriendelijk. Ze verbruiken minder energie dan de conventionele verlichting. Met deze voordelen is het dan ook zeker de moeite waard om oudere lampen te vervangen door led inbouwspots.

Lampen vervangen door inbouwspot zaagmaat 60 mm

Wanneer je besloten hebt om jouw oude conventionele lampen, bijvoorbeeld halogeenspotjes te vervangen door led inbouwspots, dan ben je goed bezig! Daarbij is het vervangen van lampen door inbouwspots led zeker niet moeilijk. Echter, je moet een aantal dingen in de gaten houden, zodat je inbouwspots goed ingebouwd worden en goed aansluiten op de rand van de inbouwmaat. Wil je halogeenspotjes onder je keukenkastje vervangen door spotjes 60 mm, dan hebben we hiervoor een stappenplan opgesteld. Door deze stappen te volgen, vervang je heel eenvoudig jouw halogeenspots en bijbehorende trafo voor nieuwe en duurzame led verlichting.

Verschillende zaagmaten led inbouwspots

Naast de led inbouwspots met zaagmaat 60 mm hebben we bij Ledinbouwspotsleds.be meerdere zaagmaten in ons brede assortiment. Ben je dus niet per se op zoek naar een inbouwspot 60 mm, kijk dan op onze website voor meer zaagmaten. In onze webshop vind je de volgende onderverdeling in zaagmaten:

Zaagmaat 45 mm (40 - 49)
Zaagmaat 50 mm (50 - 54)
Zaagmaat 55 mm (55- 59)
Zaagmaat 60 mm (60 - 69)
Zaagmaat 70 mm (70 - 79)
Zaagmaat 80 mm (80 - 89)
Zaagmaat 90 mm (90 - 99)
Zaagmaat ≥100 mm

Verschillende inbouwspots 60 mm

Led inbouwspotjes zijn er in vele soorten en maten en dimbaar en kantelbaar. Dat geldt ook voor de inbouwspots met zaagmaat 60 mm. Zo is er voldoende keuze in kleur van het armatuur. Ga je voor inbouwspots wit, zwart, zilver of messing? En welke vorm past bij jou en je interieur? Kies je voor rond of vierkant? Ook in de lichtkleur van de inbouwspots 60 mm kun je kiezen. Ga je voor 2700k extra warm wit licht of heb je liever een andere lichtkleur, zoals Dim to Warm? En ben je op zoek naar inbouwspots voor de badkamer of andere vochtige ruimtes. Ga dan in ieder geval voor IP44 of nog beter IP65 waterdicht.

Inbouwspots zaagmaat 60 mm kopen

Het is altijd een goede keuze om voor led verlichting te gaan. Maar wil jij vooral sfeer creëren of je hebt niet veel ruimte? Ga dan voor mini inbouwspots met een zaagmaat van 60 mm of mogelijk nog kleiner. Deze spots kunnen qua grootte eigenlijk altijd en passen in iedere ruimte, maar vooral in de wat kleinere ruimtes, zoals een toilet, een koof of kast, zijn inbouwspots met zaagmaat 60 mm een zeer goede keuze! 

Kom je er zelf niet helemaal uit en wil je graag nog wat advies over de zaagmaat van inbouwspots? Wij helpen je graag verder. Neem gerust contact met ons op, zodat wij je vragen kunnen beantwoorden en je kunnen adviseren.

© Copyright 2024 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW
  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact
  • Apple Pay
  • Google Pay
Scroll to top