Wandlampen binnen

Wandlampen binnen

Filteren
Pagina
per pagina
Filteren
Pagina
per pagina

Led wandlampen binnen in je huis als trendy en stijlvolle verlichting

Wil je een keer wat anders dan standaard verlichting aan het plafond of heb je geen plek voor een staande lamp? Misschien zijn wandlampen wat voor jou! Wandlampen led binnen zorgen voor een hele andere uitstraling in je huis en de ruimte waar je ze plaatst. Bij Ledinbouwspotsleds.be hebben we verschillende wandlampen voor binnen led die allemaal trendy, strak en stijlvol zijn en passen in iedere inrichting, van klassiek tot modern en van industrieel tot romantisch.

De juiste led verlichting in huis

In huis heb je verschillende ruimtes. Ongeacht of de ruimtes groot zijn, het is essentieel dat je goed licht hebt in huis op momenten dat het donker wordt. Je wilt immers goed kunnen zien wat je doet, maar ook indien je licht als sfeermaker wilt of om ergens het accent op te leggen, is prettig als je de juiste led verlichting installeert.

Indien jij voor binnen nieuwe verlichting wilt, dan is het een goed idee om te gaan voor duurzame led verlichting. Led verlichting geeft in de basis helder en goed licht. Daarnaast zorgt de juiste led verlichting voor uitstraling en sfeer in iedere ruimte.

Ook is led verlichting zuinig en verbruik je wel tot 70% minder energie dan conventionele gloeilampen en halogeenlampen. Erg goed voor het milieu en je portemonnee dus!

Led wandlampen

Vaak hebben we lampen aan het plafond of er wordt gekozen voor een staande lamp. Maar ben jij bekend met wandlampen? En dan niet per se alleen buiten aan de muur bij de voordeur of aan de schutting, maar ook in huis? Wandlampen worden steeds populairder en dan niet alleen bij het bed als nachtlampje, maar ook in ruimtes zoals de woonkamer, hal, keuken of badkamer. Het is nog niet heel vanzelfsprekend om verlichting aan de muren te plaatsen, maar in sommige ruimtes is het zeker de moeite waard. Led wandlampen geven namelijk een hele andere uitstraling dan verlichting vanaf het plafond. Daarbij geven ze goed licht en ze zorgen ook nog eens voor sfeer.

Led wandlampen binnen in huis

Heb jij een geschikte muur in huis waar je verlichting kunt plaatsen, bekijk dan vooral onze led wandlampen online eens. De wandlampen van Ledinbouwspotsleds.be zijn trendy, strak en stijlvol en passen eigenlijk in ieder interieur. In onze webshop vind je diverse kleuren armatuur, maar ook verschillende lichtkleuren. Doordat je de wandlampen van ons kunt dimmen, up & down regelbaar zijn en allemaal een IP waarde IP65 hebben, zijn ze perfect om in iedere ruimte in huis te plaatsen. Of je nu een nieuwe look wilt in de slaapkamer of een nieuwe uitstraling in je badkamer, als je een geschikte muur hebt waar je led wandlampen kunt plaatsen, dan kan het!

Ga je in huis toch liever voor led verlichting vanaf het plafond in plaats van aan de wand? Bekijk dan de mogelijkheden per ruimte voor jouw verlichting, zoals led inbouwspots voor de slaapkamer of led opbouwspots voor de badkamer of keuken.

Verschillende led wandlampen voor binnen

Wil jij graag led wandlampen in huis en heb jij daarvoor een geschikte muur? Ga ervoor! In de webshop van Ledinbouwspotsleds.be hebben we verschillende wandlampen. Ga voor led wandlampen wit, voor led wandlampen grijs of voor led wandlampen zwart. Naast de kleur van de stijlvolle wandlamp, kun je ook kiezen uit verschillende lichtkleuren van de verlichting. Ga voor een led wandlamp met extra warm wit of warm wit licht. Of kies voor Dim to Warm verlichting. Deze lampen zijn niet alleen dimbaar, maar worden ook warmer naarmate je de wandlamp verder dimt. Het licht wordt tevens zachter. Omdat de Dim to Warm wandlamp warmer en zachter wordt, heb je meer controle over de verlichting en kun je de sfeer nog beter bepalen.

Dimbare led wandlampen voor binnen

Bij het kiezen van jouw led wandlampen houd je rekening met onder andere de ruimte en plaats waar je de lampen wilt installeren. Maar ook moet je bedenken welke sfeer je wilt creëren en wat daarvoor nodig is. Wil je warm wit of extra warm wit licht of ga je toch voor nog meer mogelijkheden en kies je voor Dim to Warm licht? Het prettige aan de led wandlampen in onze webshop is, dat ze allemaal dimbaar zijn. Indien je voor een led wandlamp binnen dimbaar gaat, dan heb je de mogelijkheid om je lichtintensiteit zelf te regelen met led dimmers. Op deze manier zorg je ervoor dat je altijd de hoeveelheid licht hebt, die jij nodig hebt en past bij het moment. De ene keer wil je zacht licht om bij te ontspannen en de andere keer wil je wat feller licht om goed te kunnen zien.

Led wandlampen in vochtige ruimtes binnen

Led verlichting is voorzien van een IP waarde. De IP waarden die we bij Ledinbouwspotsleds.be hanteren zijn IP21, IP44 of IP65. De led wandlampen in onze webshop hebben allemaal een IP65 waarde. Dit wil zeggen dat deze wandlampen led straalwaterdicht zijn en tegen water en vocht kunnen. Zo hoef je eigenlijk niet na te denken of je de led wandlamp veilig op kunt hangen, want de wandlampen up & down van Ledinbouwspotsleds.be kun je dus ook gewoon zonder probleem in de badkamer of keuken plaatsen en hoef je niet bang te zijn dat er water bij kan komen.

Led wandlampen in de badkamer

Ben jij op zoek naar andere led verlichting in je badkamer en wil jij voldoende sfeer als je lekker ontspannen onder de douche staat of in bad zit? Dan zijn led wandlampen voor in de badkamer wat voor jou! Door led wandlampen aan de muren in je badkamer te plaatsen, geef je je badkamer een goede basisverlichting. De wandlampen zijn echter niet alleen praktisch, maar geven je badkamer ook uitstraling en staan ook nog eens erg mooi.

Omdat de led wandlampen in onze webshop een IP65 waarde hebben, zijn ze ook nog eens straalwaterdicht en bestand tegen water en vocht. Ideaal voor in de badkamer, waar je ze dus veilig kunt installeren. Of je ze nu bij het bad plaatst, bij de wasbak of bij de douche, de led wandlampen van Ledinbouwspotsleds.be kun je zonder problemen in de badkamer plaatsen.

Ga je toch liever niet voor wandverlichting led, kijk dan eens naar led inbouwspots voor de badkamer of naar led opbouwspots voor de badkamer.

Led wandlampen in de keuken

Wil jij in de keuken meer sfeer of heb je nog te veel donkere plekken, zoals bij het aanrecht?

Led wandlampen in de keuken zijn dan een goed idee! Door wandlampen aan de muur in je keuken te plaatsen, geef je je keuken een goede basisverlichting. Daarnaast geeft deze verlichting je keuken een stijlvolle uitstraling. Omdat onze led wandlampen allemaal een IP65 waarde hebben, zijn ze straalwaterdicht en bestand tegen water en vocht. Het is dus geen probleem om onze led wandlampen in je keuken te plaatsen. Of het nu aan de muur bij de keukentafel is of direct bij de gootsteen of je kookplaat, onze wandlampen kunnen veilig op deze plekken geplaatst worden. 

Ga je toch liever niet voor led wandlampen in de keuken, kijk dan eens naar led inbouwspots voor de keuken of naar led opbouwspots voor de keuken.

Led wandlampen in de woonkamer

De woonkamer is een plek waar je lekker wilt ontspannen met zacht licht, maar ook waar je soms helder licht wilt hebben om wat bij te kunnen doen. Je wilt licht dat je kunt aanpassen door te dimmen of door de lichtbundel bepaalde kanten op te richten. Ga voor led wandlampen in je woonkamer! Door wandlampen aan de muur in je woonkamer te plaatsen, geef je deze ruimte een goede basisverlichting, maar ook een mooie sfeervolle uitstraling.

De led wandlampen in de webshop van Ledinbouwspotsleds.be hebben als voordeel dat ze allemaal dimbaar zijn en up and down te regelen zijn.

Ga je toch liever voor led verlichting in je plafond? Bekijk dan de led inbouwspots voor de woonkamer.

Led wandlampen binnen installeren

Jij wilt sfeervolle led wandlampen binnen aan jouw muur of muren. Dan moet je rekening houden met wat zaken om zo optimaal te kunnen genieten van jouw led wandlampen in huis straks. Gaat het om één lamp of meerdere aan een muur die je waterpas wilt hebben? Wil je makkelijk bij de lamp kunnen of moet de lamp ergens op schijnen? Allemaal dingen waar je rekening mee kunt houden voordat je daadwerkelijk overgaat op het kopen en installeren van je dimbare led wandverlichting.

Led wandlampen voor binnen aanschaffen

Ben je op zoek naar led verlichting in huis en ga je voor wandverlichting? Door te kiezen voor led wandlampen binnen, krijgt de ruimte waar je ze plaatst een hele andere uitstraling. De led wandlampen in het assortiment van Ledinbouwspotsleds.be zijn trendy, strak en stijlvol en passen in ieder interieur. Zo is er vast en zeker een wandlamp led die bij jouw smaak past.

Mocht je nog vragen hebben over led wandverlichting of onze wandlampen, laat het dan gerust weten. Wij informeren en adviseren je graag.

© Copyright 2024 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW
  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact
  • Apple Pay
  • Google Pay
Scroll to top