Grond spots

Grond spots

Filteren
per pagina
Filteren
per pagina

Led grondspots buiten voor sfeer

Ben jij op zoek naar led spots om buiten in je terras of tuin te plaatsen? Omdat jij het pad beter verlicht wilt hebben of meer als sfeerverlichting als jij in de tuin bent. Voor de beste led grondspots zit je bij Ledinbouwspotsleds.be goed. Wij hebben een mooi aanbod aan grondspots buiten 230v van topkwaliteit, zodat jij straks voorzien bent van een mooi verlichte tuin, oprit of wandelpad.

Wat zijn grondspots?

Grondspots zijn, zoals de naam het al aangeeft, spotjes die je in de grond plaats. Het licht komt dan van beneden. Deze grondspots worden buiten gebruikt en al onze grondspots hebben dan ook een IP65 waarde. Dit houdt in dat de grondspots straalwaterdicht zijn en daarmee tegen water kunnen en zeer geschikt zijn om buiten te gebruiken. Op die manier kun je je oprit of pad mooi verlichten, maar kun je ook bijvoorbeeld de spotjes bij je struiken, planten of bomen plaatsen om die extra te belichten. Of wellicht heb je wel een kunstwerk, zwembad of terras de je extra verlicht wilt hebben. Grondspots zijn dan ideaal en zorgen voor de juiste verlichting en sfeer.

Buitenverlichting voor meer zicht

Als jij buiten bent en het is donker, dan wil je ook je weg kunnen vinden en goed kunnen zien. Op de oprit en bij je garage of schuur is het handig om de juiste verlichting te hebben voor goed zicht. Maar ook heeft het wat bijzonders als je je tuin voorziet van sfeerverlichting om de nadruk te leggen op je mooi aangelegde tuin. Grondspots zijn de ideale verlichting om je oprit, jouw tuin of pad naar je huis goed te verlichten.

Ga je toch liever voor verlichting aan de muur van je schuur of schutting, dan hebben we ook wandlampen voor buiten die zorgen voor mooie en goede verlichting. En heb je een veranda of carport, dan kun je natuurlijk ook led inbouwspots plaatsen.

Verlicht je tuin met led grondspots

Het maakt niet uit hoe je tuin erbij ligt, je wilt dat je tuin goed verlicht is. Of het nu is om in het donker goed te kunnen zien of om ook bij schemer en in het donker te genieten van je tuin. Denk bijvoorbeeld aan die lange zomerse avonden met een drankje op je terras. Wat is het dan magisch om zicht te hebben op een mooi verlichte tuin. Dat kan met led grondspots heel goed! Grondspots 230v led zijn de ideale spots om je tuin in de avond en nacht mee te verlichten.

Verschillende grondspots

De grondspots buiten led in ons assortiment zijn allen voorzien van warm wit licht en een IP waarde 65, zodat je ze uitermate geschikt zijn om buiten te plaatsen. De led grondspots zijn zilverkleurig rvs (roestvrij staal) voor een perfecte uitstraling die eigenlijk altijd kan. Daarnaast is er voldoende keuze in vorm, afmeting, maar ook lichtsterkte. Kies een grondspot voor oprit, tuinpad of erf die die past bij jou en bedenk goed hoeveel en waar je ze wilt plaatsen voor de mooiste verlichting.

Duurzame buitenverlichting

Met led grondspots kies je niet alleen mooie verlichting voor je tuin, maar kies je ook voor duurzaamheid. Led lampen zijn namelijk heel zuinig en milieuvriendelijk. Waar je vroeger dan ook koos voor solar lampen of solar grondspots in je tuin om duurzaam bezig te zijn, is het nu ook een prima keuze om voor grondspots led buiten 230v te kiezen. Led verlichting heeft een lange levensduur en is energiezuinig. Led grondspots zijn dus eigenlijk ideaal als tuinverlichting!

Grondspots in je tuin plaatsen

Veiligheid staat voorop. Daarom zijn grondspots voorzien van IP65 en daardoor geschikt voor buitengebruik. Zorg daarbij ook dat de verbinding van je grondspot met het elektriciteitsnet volledig waterdicht is. Gebruik een goede kabel en test voordat je alles waterdicht maakt eerst of de verbinding goed is en de verlichting het doet. Zorg tevens voor goede afwatering en dat alle elementen goed vast zitten om zo waterschade te voorkomen. Kom je er zelf niet uit of wil je geen risico’s nemen? Benader dan een professionele installateur om jouw grondspots vakkundig te plaatsen. Zo weet je zeker dat het goed gebeurd en kun jij heel lang genieten van je mooie verlichting.

Kies je grondspots zorgvuldig

Ben jij helemaal overtuigd dat je led grondspots in jouw tuin wilt? En zie je ook al helemaal voor je waar je ze in de grond wilt plaatsen? Mooi langs het tuinpad of bij dat beeld op je gazon? Of toch liever bij je bloemperk, struik of boom? Grondspots bieden je licht waar jij dat nodig hebt en daarnaast zorgt het voor de nodige sfeer in je tuin. Ben je nog niet helemaal zeker of grondspots voor jou een goed idee zijn? Je kunt ons altijd om advies vragen. We kijken graag met je mee en helpen je verder als dat nodig is.

© Copyright 2024 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW
  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact
  • Apple Pay
  • Google Pay
Scroll to top