Inbouwspots inbouwdiepte 30 mm

Inbouwspots inbouwdiepte 30 mm

Filteren
Pagina
per pagina
Filteren
Pagina
per pagina

Led inbouwspots met een inbouwdiepte van 30 mm

Ieder huis is verschillend, en daarom is het voor ons ook heel belangrijk om te zorgen dat we led inbouwspots bieden die bij ieder huis passen. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat u niet al te veel ruimte hebt in het verlaagd plafond waar u de inbouwspots in wilt gaan plaatsen. Gelukkig hebben we ook hier een oplossing voor: led inbouwspots met een inbouwdiepte van 30 mm. Omdat deze spots een lagere inbouwdiepte hebben, kunnen ze ook in de ondiepe verlaagde plafonds geplaatst worden.

Wanneer moet ik voor led inbouwspots met inbouwdiepte van 30 mm kiezen?

U kunt kiezen voor led inbouwspots met een inbouwdiepte van 30 mm als u achter uw verlaagd plafond niet genoeg ruimte hebt om reguliere inbouwspots te plaatsen. Ook als led inbouwspots met een inbouwdiepte van bijvoorbeeld 45 mm precies in uw verlaagd plafond passen, maar met de achterkant al tegen het echte plafond aankomen, is het verstandiger om te kiezen voor led inbouwspots met een 30 mm inbouwdiepte. Hoewel led verlichting niet zo warm wordt als conventionele verlichting, is er namelijk nog altijd een klein stukje lucht achter de inbouwspots nodig, zodat de warmte die ontstaat bij het produceren van de verlichting goed kan worden afgevoerd. Hiermee bent u ervan verzekerd dat u uw ruimte op brandveilige manier verlicht, en dat er geen kortsluiting kan ontstaan.

Soorten led inbouwspots 30 mm inbouwdiepte

Als u dan op zoek bent naar een specifiek soort inbouwspots, zoals die met een inbouwdiepte van 30 mm, dan wilt u natuurlijk ook nog een beetje keuze hebben, zodat u inbouwspots kunt plaatsen die bij u en uw huis passen. Daarom bieden we bij Ledinbouwspotsleds.be diverse soorten led inbouwspots met een inbouwdiepte van 30 mm. Zo kunt u op de productpagina al zien dat er verschillende kleuren beschikbaar zijn om uit te kiezen, en dat u ook de mogelijkheid hebt om het licht te dimmen of de inbouwspot te kantelen in de armatuur. Dimbare led inbouwspots zijn erg fijn om extra sfeer in uw huis aan te kunnen brengen, terwijl kantelbare led inbouwspots ervoor zorgen dat u altijd de juiste verlichting hebt op de juiste plek. Zo is er voor ieder wat wils, ook bij de inbouwspots van 30 mm inbouwdiepte.

Led inbouwspots met 30 mm inbouwdiepte plaatsen in uw verlaagd plafond

Om de led inbouwspots met 30 mm inbouwdiepte te kunnen plaatsen, hebt u dus geen extreem diep verlaagd plafond nodig. Zoals hierboven genoemd is het verstandig om rekening te houden met een paar millimeter extra ruimte achter de led inbouwspots in verband met brandveiligheid. De inbouwspots kunnen net zo geplaatst worden als led inbouwspots met een grotere inbouwdiepte: U boort een rond gat in het verlaagd plafond waar u de stroomtoevoer doorheen kunt halen, en vervolgens kunt u de led inbouwspots gemakkelijk in het boorgat klemmen. De achterkant, met de dimmer en de trafo, is kleiner dan de inbouwspots zelf zijn, waardoor u dit gemakkelijk in het plafond kunt wegwerken. Vervolgens kunt u genieten van een prachtig verlichte ruimte met led inbouwspots, ook als u niet genoeg ruimte hebt om reguliere led inbouwspots te plaatsen.

© Copyright 2024 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW
  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact
  • Apple Pay
  • Google Pay
Scroll to top