Opbouwspots overkapping

Opbouwspots overkapping

Filteren
Pagina
per pagina
Filteren
Pagina
per pagina

Led opbouwspots voor sfeer onder je overkapping

Heb jij achter het huis in jouw tuin een overkapping, maar daar niet voldoende of goed licht? Heb je plannen om een overkapping te bouwen, maar wil je wel gezellige sfeerverlichting om te genieten van je overkapping? Bij Ledinbouwspotsleds.be kun je terecht voor led opbouwspots overkapping, maar ook voor je veranda verlichting overkapping of carport verlichting. Ga voor goed licht en sfeer onder je overkapping en kies voor led opbouwspots.

Buitenverlichting voor goed zicht en sfeer

Buitenverlichting onder de overkapping of veranda is de beste manier om het buiten gezellig en sfeervol te maken. Geniet jij graag van je tuin, ook in de avond als het al schemert of donker wordt? En wil je dan ook gewoon nog gezellig eten, borrelen, een boek kunnen lezen of een spelletje kunnen doen? Ga dan voor goede verlichting onder je overkapping. Goede led lampen zorgen ervoor dat je gedurende het gehele jaar kunt genieten van je overkapping in je tuin met de juiste hoeveelheid licht.

Led opbouwspots overkapping

Jij wilt nog meer kunnen genieten onder je overkapping of veranda en wilt graag meer sfeer creëren met de juiste buitenverlichting. Led opbouwspots zijn ideaal voor onder je overkapping. Opbouwspots zijn eenvoudig te installeren, aangezien je geen grote gaten hoeft te boren, zoals bij inbouwspots. Daarbij blijft bij opbouwspots de gehele lamp zichtbaar en verdwijnt er niet een gedeelte in het plafond. Zo kun je optimaal genieten van de kleur en het model spot dat je uitgezocht hebt.

Wil je toch liever de spotjes wegwerken? En heb je de mogelijkheid om voor inbouwspots onder de overkapping te gaan, dan is dat natuurlijk ook een prima optie. Ook als je een beperkte inbouwdiepte heb, zijn er led inbouwspots voor een lage inbouwdiepte. 

Let er bij het kiezen van de juiste spots voor je overkapping alleen op dat je de juiste IP waarde neemt. Zo kun jij veilig onder je overkapping en op je veranda ontspannen.

Led wandlampen overkapping

Wil je liever geen verlichting aan het plafond? Kies jij voor onder je overkapping of op je veranda liever voor lampen aan de wand? Dan kun je onze opbouwspots aan de wand plaatsen, maar je kunt ook gaan voor onze trendy wandlampen. Het licht van deze wandlampen schijnt heel anders en kun je door de up & down mogelijkheid zelf regelen. Zo creëer je met led wandlampen een hele andere sfeer onder je overkapping, maar heb je toch goed licht met deze veranda verlichting led.

Kantelbare of dimbare led opbouwspots 

Indien jij led opbouwspots onder je overkapping wilt installeren, kan het een goed idee zijn om meteen ook voor kantelbare of dimbare opbouwspots te gaan. Met kantelbare spots kun je de lichtbundel een bepaalde richting op laten schijnen. Misschien omdat je juist niet het licht in je ogen wilt laten schijnen of omdat je juist wel een zekere plek wilt benadrukken en extra wilt belichten. Wil je nog meer sfeer onder je overkapping of veranda? Dan kun je naast kantelbaar ook gaan voor dimbare opbouwspots. Met de juiste led dimmer bij je dimbare opbouwspots, kun je zelf de lichtintensiteit bepalen. De ene keer wil je wat meer licht dan de andere keer. Pas het licht aan op jouw stemming en activiteit. Niet alleen goed voor de sfeer en je ogen, maar ook voor het milieu en de portemonnee, aangezien je minder stroom verbruikt met gedimd licht.

Led opbouwspots voor houten of aluminium overkapping

Je hebt verschillende soorten overkappingen en niet alle type verlichting is geschikt voor ieder type overkapping. Er wordt hier onderscheid gemaakt in houten en aluminium overkappingen. Afhankelijk van het materiaal van je overkapping bepaal je je buitenverlichting vaak ook. Aluminium overkappingen zijn hol. Hierdoor kun je onder deze overkappingen eenvoudig een normale inbouwspot met klemveren monteren. Houten overkappingen zijn daarentegen vaak massief. Hierdoor heb je een andere led spot nodig en kun je veel makkelijker voor een opbouwspot of wandlamp kiezen.

IP waarde voor led opbouwspots overkapping

Een overkapping in je tuin is vaak gedeeltelijk open. Daardoor krijg je onder de overkapping te maken met verschillende weersomstandigheden, waaronder ook vocht en nattigheid. 

Een van de vereisten voor je verlichting onder je overkapping of veranda is dan ook de waterdichtheid. Het is namelijk belangrijk dat de lampen onder je overkapping enige mate van waterdichtheid hebben, zodat jij met een veilig gevoel ook daadwerkelijk kunt genieten. Je lampen moeten bestand zijn tegen vocht en nattigheid. Het is dan ook aan te raden om in ieder geval een waterdichtheid van IP44 te kiezen voor overkapping opbouwspots. Zorg er echter dan wel voor dat de verlichting niet direct blootgesteld kan worden aan bijvoorbeeld regenval. Wanneer dit namelijk het geval is, dan kun je beter gaan voor een IP waarde 65 voor je verlichting voor je overkapping.

Waarom led opbouwspots onder je overkapping?

Led spots worden steeds populairder en de keuze in led verlichting is groot. Daarbij hebben led spots meerdere voordelen op bijvoorbeeld oudere verlichting zoals gloeilampen of halogeen verlichting. Led spots gaan veel langer mee en verbruiken ook nog eens veel minder energie. Je hoeft dus haast nooit led spots te vervangen en daarmee zijn ze heel duurzaam en maak je een goede keuze voor je portemonnee. Will je dan ook je overkapping of veranda voorzien van de juiste verlichting, ga dan zeker voor led spots. 

Daarbij zijn led opbouwspots helemaal een goede keuze, aangezien deze eenvoudig te installeren zijn. Kies uit verschillende kleuren, maar ook vormen en lichtkleuren.

Led opbouwspots voor je overkapping kopen

Wil jij led opbouwspots voor je overkapping kopen? Bij Ledinbouwspotsleds.be hebben we een groot aanbod aan led overkapping verlichting. Of je nu gaat voor opbouwspots, wandlampen of toch inbouwspots. Onze led spots zijn ook verkrijgbaar in complete sets of kies je spots per ruimte. Welke led lamp je ook kiest, maak met onze producten een goede en bewuste keuze en ga voor led spots die passen bij je overkapping en jouw smaak.

Indien je nog vragen hebt, laat het ons dan gerust weten. Wij helpen je graag verder, zodat jij straks de juiste buitenverlichting onder je overkapping kunt plaatsen.

© Copyright 2024 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW
  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact
  • Apple Pay
  • Google Pay
Scroll to top