Inbouwspots IP65

Inbouwspots IP65

Filteren
Pagina
per pagina
Filteren
Pagina
per pagina

Led inbouwsots IP65 stof en spat en straalwaterdicht voor buiten en in de badkamer.

Bent u op zoek naar een goede verlichting voor uw badkamer, maar weet u nog niet goed wat de mogelijkheden zijn? Dan zijn led inbouwspots IP65 de oplossing! Deze spots zijn ideaal voor een badkamer en zijn dimbaar voor extra sfeer. In dit artikel geven we u de voordelen van led inbouwspots IP65 als badkamerverlichting, en leggen we uit hoe u er met led inbouwspots met een IP-waarde van 65 voor kunt zorgen dat deze omgeving waar veel water wordt gebruikt, veilig kan worden verlicht. 

Voordelen van led inbouwspots IP65 in de badkamer

De heldere verlichting van led inbouwspots in een badkamer zorgt ervoor dat u ’s ochtends tijdens het klaarmaken voor uw dag rustig wakker kunt worden. Veel mensen kiezen voor led inbouwspots met een koele lichttemperatuur, die te vergelijken is met de kleur van daglicht. Dit zorgt ervoor dat u op een natuurlijke manier wakker wordt, waardoor u zich de rest van de dag extra uitgerust zult voelen. Als u ervoor kiest om dimbare led inbouwspots aan te schaffen, kunt u ’s avonds de badkamer ook gebruiken om te ontspannen na een lange dag. Want zeg nu zelf, wat is er nu fijner dan een warme douche met een gezellige, gedimde sfeerverlichting om echt tot rust te komen?

Waterdichtheid van led inbouwspots IP65

Led inbouwspots die in de badkamer worden geplaatst, moeten natuurlijk tot op zekere hoogte waterdicht zijn. Bij de douche, het bad, de wc en de wastafel kan water opspatten tot in de badkamer, waar de led inbouwspots bestand tegen moeten zijn. Daarnaast is er natuurlijk ook sprake van condens wanneer u ervoor kiest om warm te douchen of een heet bad te nemen. Ook hier moeten de led inbouwspots tegen kunnen.

Om te weten of uw inbouwspots waterdicht zijn en dus geschikt zijn voor in de badkamer, kijkt u naar de IP-waarde. Het getal achter de letters IP geeft aan hoe goed uw led inbouwspots bestand zijn tegen stof en water. Led inbouwspots met een IP-waarde van 65 zijn stofdicht, en zeer goed bestand tegen water. Ten opzichte van IP21-spots, die slechts drupwaterdicht zijn, en IP44-spots die spatwaterdicht zijn, kunnen spots van IP65 tot 30 minuten worden ondergedompeld in water.

Waar plaats je led inbouwspots met een IP-waarde van 65?

Omdat led inbouwspots IP65 goed bestand zijn tegen onderdompeling in water, zijn ze in principe overal in de badkamer toe te passen. Zo kunt u ze bij de wastafel plaatsen, maar ze zijn ook veilig te gebruiken vlak boven de douche of het bad. Omdat de spots zo’n hoge waterdichtheid hebben, is het niet gevaarlijk als er een golf water overheen komt. Ook condens is voor deze led inbouwspots geen probleem.

Led inbouwspots IP65 dimbaar

’s Ochtend is het prettig om een heldere verlichting in uw badkamer te hebben, zodat u goed wakker kunt worden. Als het avond is, begrijpen we echter dat het fijn is om te kunnen ontspannen onder de douche of in bad. Om dit extra sfeervol te maken, kunt u gebruik maken van dimbare led inbouwspots IP65 om het licht wat te dimmen. Als er bij de inbouwspots staat aangegeven dat ze dimbaar zijn, kunt u de intensiteit van de verlichting met behulp van een led dimmer naar uw wens verhogen of verlagen. Dit zorgt voor een sfeervolle badkamerverlichting, waarin u tijdens het douchen of uw warme bad helemaal tot rust kunt komen.

Led inbouwspots IP65 kopen bij Ledinbouwspotsleds.be

Op Ledinbouwspotsleds.be bieden we verschillende soorten led inbouwspots IP65 die allemaal geschikt zijn om in de badkamer te plaatsen. Zorg ook voor een heldere, sfeervolle verlichting in uw badkamer, die boven alles natuurlijk ook geheel veilig is, en neem een kijkje in ons assortiment! Voor vragen over led inbouwspots met een IP-waarde van 65 of badkamer inbouwspots zijn we bij Ledinbouwspotsleds.be natuurlijk altijd beschikbaar.

© Copyright 2024 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW
  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact
  • Apple Pay
  • Google Pay
Scroll to top