Inbouwspots IP44

Inbouwspots IP44

Filteren
Pagina
per pagina
Filteren
Pagina
per pagina

Inbouwspots led IP44 om de badkamer goed en veilig te verlichten

Wiil jij graag jouw badkamer op een veilige, maar ook mooie manier verlichten? Maar ben je die badkamer plafonnières zat? Wil je heldere verlichting, zodat je goed kunt zien wat je doet, maar wil je ook relaxen in bad met het juiste sfeerlicht? Kies in een vochtige ruimte als de badkamer voor goede, maar ook veilige spotjes. Ga in ieder geval in de badkamer voor spotjes IP44. Dan kun je je pas echt ontspannen, wetende dat je led verlichting tegen spetters kan. Bij Ledinbouwspotsleds.be hebben we een groot assortiment aan led spotjes met een IP waarde van 44. Zo is er vast en zeker een perfecte spot die bij jou en je badkamer past.

Led inbouwspots

Led inbouwspots zijn led spots die je in de meeste gevallen in het plafond plaatst. Daarbij is het belangrijk dat er voldoende diepte en ruimte is om de spotjes in het plafond te plaatsen. Wellicht heb je nog de mogelijkheid om je plafond wat te verlagen om inbouwspots te installeren. Eventueel zijn er ook inbouwspotjes met een lage inbouwdiepte of kun je mini inbouwspots in een koof of nis plaatsen. Led inbouwspots zorgen in ieder geval voor een mooie uitstraling, vooral omdat ze vaak strak afgewerkt kunnen worden.

En naast de uitstraling van led inbouwspots, zijn ze ook nog eens energiezuinig en goed voor milieu en portemonnee. Ga ook voor duurzame led inbouwspots!

Led inbouwspots badkamer

De badkamer is de ruimte in huis waar je je ‘s ochtends klaarmaakt om de dag te starten, maar ook de plek waar je aan het einde van de dag wilt kunnen ontspannen en je je weer klaarmaakt om naar bed te gaan. Een plek waar we vaak langer zijn dan we ons realiseren. Het is dan ook een must om je prettig te voelen in je badkamer en de juiste verlichting is een goed begin. Of je nu helder licht nodig hebt om je te kunnen scheren of je make-up te kunnen doen. Of je wilt wat zachter licht om ontspannen te douchen of te badderen. Let er echter wel op dat je badkamer een vochtige en soms zelfs een hele natte ruimte is. Naast dat je mooie verlichting wilt, is het ook belangrijk om te kiezen voor veilige verlichting. 

Led IP44 spots zijn de ideale verlichting in de badkamer. 

Heb je liever geen inbouwspot of kun je je plafond niet verlagen en is inbouw geen optie? Kies dan voor een Led opbouwspot voor je badkamer.

Led inbouwspots badkamer in verschillende zones

Bij het installeren van led inbouwspotjes in de badkamer moet je rekening houden met verschillende zones. Dit heeft te maken met de waterdichtheid van de spotjes.

De zones in de badkamer worden aangeduid met een getal van 0 tot 3.

- Zone 0: de ruimte bij de douchecabine, badkuip of gootsteen

- Zone 1: de ruimte direct boven de douche of het bad met een hoogte tot 2,25 meter

- Zone 2: de ruimte in een straal van ca. 60 centimeter rond het bad, de douche en de wastafel

- Zone 3: de overige ruimte die niet direct in aanraking komt met water

Led spots per zone

- Zone 0: In deze zone is het niet gebruikelijk om spots te plaatsen.

- Zone 1: In zone 1 installeer je led inbouwspots met IP65. Deze spots zijn straalwaterdicht en zijn bestand tegen het water uit het bad of de douche.

- Zone 2: In zone 2 plaats je led inbouwspots die niet veel in aanraking komen met water, maar waar wel een mogelijkheid is. Je gebruikt hier led inbouwspots met IP44. Deze zijn spatwaterdicht.

- Zone 3: In zone 3 plaats je led inbouwspots die nauwelijks in aanraking komen met water. Je kunt hier kiezen voor led spots met IP21. Ze zijn niet optimaal beschermd tegen water, maar kunnen wel tegen een druppel.

Led inbouwspots IP44

In de badkamer heb je te maken met vocht en het is heel verstandig om daarmee rekening te houden bij het kiezen van je led inbouwspots. Op de meeste plekken in de badkamer is verlichting met IP44 voldoende. Wil je echter led lampen direct bij je douche of bad, dan moet je toch echt voor inbouwspots IP65 gaan. Maar op alle andere plaatsen zijn lampen die spatwaterdichte inbouwspots voldoende. Deze spots kunnen tegen een aantal druppels water en ook tegen condens. Echter, je kunt niet de waterstraal erop zetten. Maar is dat niet aan de orde, dan kun je als plafondlamp in de badkamer IP44 spots nemen.

Verschillende led inbouwspots IP44

Weet jij waar je je inbouwspots in de badkamer wilt plaatsen? Er zijn verschillende soorten led spots IP44. Kies de kleur, vorm, maat die past bij het interieur van jouw badkamer. Ga jij voor witte inbouwspots in je badkamer, zwarte badkamer inbouwspots of kies je voor nog een andere kleur? En wil je dan ronde of juist vierkante spots? Ook kun je nog kiezen voor dimbare IP44 inbouwspots. Fijn als je de ene keer juist fel licht wilt en de andere keer meer zacht licht.

Lichtkleuren inbouwspots led IP44

Als je kiest voor led inbouwspots in de badkamer kun je naast de kleur en vorm van het armatuur ook kiezen welke lichtkleur je in deze ruimte wilt. Wil jij koud wit licht of ga je voor warm wit of zelfs extra warm wit licht? Wil je nog meer sfeer creëren in je badkamer, dan zijn er ook dim to warm inbouwspots. Met deze led verlichting kun je de kleurtemperatuur naar wens veranderen.

Led inbouwspots IP44 kopen

Met de juiste led inbouwspots IP44 kun je je badkamer optimaal verlichten en daarbij ook nog eens sfeer creëren. Maak met de juiste verlichting van de badkamer een fijne plek om te vertoeven. Of je nu gaat voor een paar spotjes of voor complete sets, bij Ledinbouwspotsleds.be hebben we een groot aanbod aan diverse led inbouwspots met IP44. Mocht je er toch nog niet helemaal uitkomen of je hebt nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

© Copyright 2024 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW
  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact
  • Apple Pay
  • Google Pay
Scroll to top