Badkamer spots

Badkamer spots

Filteren
Pagina
per pagina
Filteren
Pagina
per pagina

Badkamer spots voor goed licht en een ontspannen sfeer

Wil jij graag jouw badkamer een nieuwe look geven en meer sfeer meegeven? Wil je kunnen kiezen tussen helder licht om alles goed te kunnen zien en zacht licht om lekker bij te relaxen? Kies de juiste led spots in de badkamer. Led verlichting waar je veel plezier van gaat hebben en die zorgen voor goed licht, maar ook voor een ontspannen sfeer. Bij Ledinbouwspotsleds.be hebben we een breed aanbod aan led spotjes voor de badkamer, zodat er vast en zeker een badkamer spot is die bij jou en je badkamer past!

Led inbouwspots badkamer

Led inbouwspots voor de badkamer zijn led spots die in het plafond gemonteerd worden. Daarbij is het van belang dat je voldoende ruimte hebt om de spotjes in het plafond te plaatsen. Of je moet het plafond eventueel nog kunnen verlagen. Inbouwspots zorgen voor een mooie uitstraling, mede doordat ze ook strak afgewerkt kunnen worden in je plafond. Er zijn diverse vormen en maten led inbouwspots, zodat er altijd wel een inbouwspot is die past bij jouw smaak en interieur.

Led opbouwspots badkamer

Led opbouwspots geschikt voor de badkamer zijn led spots waarbij de armaturen niet in het plafond weggewerkt worden, maar gewoon zichtbaar zijn. Opbouwspots moeten dan ook bij de rest van het interieur van je badkamer passen, zodat de ruimte waar je wilt relaxen er mooi uitziet. Er zijn diverse verschillende led opbouwspots. Ga je voor vierkant, rond, wit of zwart? Kies ledspots in de badkamer die jou bevallen.

Diverse badkamer spots

Badkamer spots zijn er in verschillende vormen en maten. Zo zijn er vast en zeker spots geschikt voor de badkamer te vinden met een vorm of kleur die passen bij jouw wensen. Ga voor mini led spots in de badkamer, voor vierkante inbouwspots of voor vierkante opbouwspots.  Ook wat de kleur van armatuur betreft, kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden. Ga jij voor witte led badkamer spotjes of kies je toch voor zwarte spotjes badkamer led of heb je toch liever rvs spotjes?

Dimbare badkamer spots

Door het plaatsen van led verlichting in je badkamer plafond creëer je al een fijne sfeer in deze ruimte. Helemaal als je voor dimbare led inbouwspots of dimbare led opbouwspots kiest. Door te kiezen voor dimbare led spots in je badkamer, is het mogelijk om zelf de intensiteit van het licht te regelen. De ene keer wil je wat feller licht en de andere keer heb je liever wat zachter licht. Afhankelijk van dat wat je aan het doen bent of in welke stemming je bent. 

Lichtkleuren badkamer spots

Als je kiest voor led spots in de badkamer is het wel zo fijn dat je ook nog eens kunt bepalen welk soort licht je wilt dat jouw led verlichting geeft. Ga je voor koud wit licht of houd je van meer sfeer en ga je liever voor warm wit of extra warm wit licht? Ook kun je kiezen voor badkamer spots Dim to Warm. Met deze led verlichting creëer je altijd je eigen sfeer, aangezien je de kleurtemperatuur naar wens kunt veranderen.

Sfeer in de badkamer

Vind je het heerlijk om te ontspannen in een warm bad of onder de douche na een drukke dag? Dan wil je er wel zeker van zijn dat je de juiste verlichting hebt, zodat er genoeg sfeer is en je ook nog eens veilig in bad zit of onder de douche staat. Creëer de juiste sfeer met de juiste badkamer spots. Tijd om achterover te leunen en te ontspannen!

Goed licht in de badkamer

Soms wil je sfeer in je badkamer, maar je wilt ook dat het licht in de badkamer goed en helder is. Want je wilt alles goed kunnen zien bij het scheren of make-up aanbrengen. Maar daarnaast moet je led verlichting in de badkamer aan strikte voorwaarden voldoen, zodat je je veilig voelt in je eigen badkamer.

Veiligheid voorop

Eén van de belangrijkste zaken bij badkamer inbouwspot en opbouwspots is de veiligheid. In de badkamer is de kans groot dat de verlichting nat wordt. Indien je niet de juiste verlichting hebt en deze niet bestand is tegen vocht of nattigheid, dan ontstaat er kortsluiting en kan er zelfs brand ontstaan. Dat wil niemand, dus het is van groot belang dat je in de badkamer de juiste led spots installeert. Kijk daarom goed naar de IP waarde van de spots die je uitzoekt voor jouw badkamer.

De juiste IP-waarde

In een ruimte als de badkamer heb je te maken met vocht en water. Bij het kiezen van de juiste led spots voor je badkamer moet je hiermee rekening te houden. Je kunt niet alle led spots in de badkamer plaatsen. Veiligheid staat voorop en daarom moet je led spots die geschikt zijn voor vochtige ruimtes in de badkamer plaatsen. Je kunt gaan voor led spots met IP waarde IP44 en IP65. Afhankelijk van de plek in de badkamer, bepaal je de juiste badkamer spot. Led inbouwspots met IP44 zijn spatwaterdicht en inbouwspots met IP65 zijn straalwaterdicht.

Led spots badkamer in verschillende zones

Bij het installeren van led spots in de badkamer heb je rekening te houden met verschillende zones in deze ruimte. Dit in verband met de waterdichtheid van de led spots.

De zones in de badkamer worden aangeduid met een getal van 0 tot 3.

- Zone 0: de ruimte bij de douche cabine, badkuip of gootsteen

- Zone 1: de ruimte direct boven de douche of het bad met een hoogte tot 2,25 meter

- Zone 2: de ruimte in een straal van ca. 60 centimeter rond het bad, de douche en de wastafel

- Zone 3: de overige ruimte die niet direct in aanraking komt met water

Led spots per zone

- Zone 0: In deze zone is het eigenlijk niet gebruikelijk om spots te plaatsen.

- Zone 1: In zone 1 plaats je led spots met IP65. Deze spots zijn straalwaterdicht en kunnen dus tegen het water uit het bad of de douche dat in aanraking komt.

- Zone 2: In zone 2 plaats je led spots die niet veel in aanraking komen met water, maar de kans is aanwezig. Je gebruikt hier led spots met IP44. Deze zijn spatwaterdicht.

- Zone 3: In zone 3 plaats je led spots die niet of nauwelijks in aanraking komen met water. Je kunt hier kiezen voor led spots met IP21. Ze zijn niet optimaal beschermd tegen water, maar kunnen wel tegen een drupje.

Led badkamer spots kopen

Met de juiste badkamer spot ga je voor zowel goed en helder licht als voor ontspannen licht. Zo maak je van jouw badkamer een fijne ruimte om te zijn en om jouw ding te doen. Of dat nu in de ochtend is als je je klaarmaakt voor de dag of in de avond als je wilt bijkomen van de dag. Bij Ledinbouwspotsleds.be hebben we een groot aanbod aan vele verschillende led spots die geschikt zijn voor de badkamer. Heb je nog vragen over onze led verlichting, over het plaatsen van spotjes in de badkamer of over IP waarden? Wij helpen je graag verder, dus twijfel niet om contact met ons op te nemen.

© Copyright 2024 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW
  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact
  • Apple Pay
  • Google Pay
Scroll to top