Led inbouwspots lage inbouwdiepte

Led inbouwspots lage inbouwdiepte

Filteren
Pagina
per pagina
Filteren
Pagina
per pagina

Speciale led inbouwspots met een lage Inbouwdiepte

Bij Ledinbouwspotsleds.be presenteren wij u verschillende soorten mooie inbouwspots vanaf een inbouwdiepte vanaf 15 mm. De kleine transformator die nodig is voor deze inbouwspots, wordt gratis bij uw bestelling meegeleverd. U kunt de transformator gewoon naast de led inbouwspot in uw verlaagde plafond plaatsen, de transformator is altijd kleiner dan het boorgat dat u in uw plafond moet maken. 
Keuzehulp 
Weet u niet zeker welke inbouwdiepte u nodig heeft? Lees hier alles over het kiezen van de juiste spots.

Led inbouwspots met een bijzonder lage inbouwdiepte voor uw verlaagde plafond

Wanneer u led inbouwspots wilt plaatsen, hebt u een verlaagd plafond nodig. Dit geeft u ruimte om de spots mooi weg te werken. Misschien hebt u al een verlaagd plafond. Of misschien wilt u het plafond zo min mogelijk verlagen omdat uw plafond al laag is. Ledinbouwspotsleds.be biedt daarvoor de juiste oplossing. 

Voor lage plafonds hebben wij speciale led inbouwspots met een bijzonder lage inbouwdiepte. Deze zijn in lage plafonds gemakkelijk te plaatsen en zorgen daarnaast altijd voor voldoende licht. Overweegt u led inbouwspots voor verlaagde plafonds aan te schaffen? Lees dan verder om meer te weten te komen over de plaatsing en lichtopbrengst.

De lichtopbrengst van led inbouwspots met lage inbouwdiepte

Led inbouwspots voor lage plafonds hebben een inbouwdiepte van slechts 15 mm. De reden dat deze zo laag is, is omdat de spots maar over één led beschikken. Dit betekent echter niet dat de inbouwspots daardoor weinig licht geven: één spot levert ongeveer 50 watt aan licht op.
Led inbouwspots zijn ook nog eens zo’n 17 keer zuiniger zijn dan halogeen inbouwspots. Een led spot van 3 watt levert namelijk net zoveel licht op als één halogeenspot van 50 watt. Dit betekent dat u 17 led spots van 3 watt zou kunnen plaatsen met hetzelfde energieverbruik van één halogeen spot van 50 watt. Met led inbouwspots helpt u daarom tegelijkertijd het milieu én uw portemonnee.

De plaatsing van de lage led inbouwspots

Door de lage inbouwdiepte zijn led inbouwspots zeer gemakkelijk in uw verlaagde plafond te plaatsen. Voor een goede verlichting heeft u ongeveer 2 led inbouwspots per vierkante meter nodig. Ook wordt vaak gekozen voor meerdere spots, om daar bijvoorbeeld een mooi patroon te creëren.

Bent u bang dat u teveel licht heeft? Dan kunt u ervoor kiezen om dimbare inbouwspots te plaatsen. Op deze manier kunt u de intensiteit van het licht altijd zo instellen als u zelf wilt. Let er wel op dat u voor dimbare inbouwspots een led dimmer nodig heeft.

Waar u uit kunt kiezen

Bent u op zoek naar inbouwspots die gemakkelijk te plaatsen en weg te werken zijn? En heeft u een houten plafond in een wat oudere woning, dat niet zo ver verlaagd kan worden om de inbouwspots in te plaatsen? Of heeft u al een verlaagd plafond met slechts een kleine inbouwdiepte? Onze monteurs hebben het al vaak voorbij zien komen, en dit heeft dan ook regelmatig voor een leuke uitdaging gezorgd: gaan de inbouwspots wel of niet in dit plafond passen?

Gelukkig is er nu een handige oplossing, waarbij u ook zélf aan de slag kunt gaan om de spots te plaatsen: Led inbouwspots met een kleine inbouwdiepte, die geschikt zijn voor ieder plafond! Neem snel een kijkje weke inbouwspots er beschikbaar zijn, en bestel uw nieuwe led inbouwspots bij Ledinbouwspotsleds.be. Het ontwerpen van led inbouwspots met een lage inbouwdiepte en toch goed licht, bleek nog niet zo eenvoudig. We wilden ervan verzekerd zijn dat we met de verminderde ruimte niet op kwaliteit hoefden in te leveren, dus in de spots moest een kleinere led chip worden verwerkt, die wél goed licht kon produceren. Uiteindelijk is dit gelukt, en we mogen trots zijn op het resultaat. De led inbouwspots zijn gemakkelijk te plaatsen door de lage inbouwdiepte, en toch van de hoogste kwaliteit! Dit zijn de verschillende maten in ons assortiment:
 

© Copyright 2024 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW
  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact
  • Apple Pay
  • Google Pay
Scroll to top