Wandlampen buiten zwart

Wandlampen buiten zwart

Filteren
per pagina
Filteren
per pagina

Zwarte wandlampen buiten om je tuin te verlichten

Wil je in de zomer ‘s avonds nog lang kunnen genieten buiten? Of wil je gewoon goede verlichting in je tuin en om je huis buiten? Ga voor wandlampen onder je overkapping, carport of veranda, maar ook in de tuin aan je schutting of de buitenmuur van je huis of garage. Installeer buiten wandlampen zwart, want geven niet alleen perfect licht, zodat jij je weg kunt vinden in de avond, maar ze geven ook een mooie uitstraling aan de ruimtes buiten en je tuin. Bij Ledinbouwspotsleds.be vind je verschillende zwarte wandlampen voor buiten om je tuin te verlichten.

Goede buitenverlichting

Ben jij graag buiten? Om lekker actief bezig te zijn of om te ontspannen? Of vind je het fijn als je niet door je bloemenperk loopt, maar het tuinpad of de oprit goed kunt zien? Goede buitenverlichting is eigenlijk een must. Niet alleen uit praktisch oogpunt, maar naast de functionele punten ook om sfeer te creëren op die zwoele zomeravonden.

Led verlichting voor buiten

Als jij buiten meer verlichting wenst, dan is het een heel goed idee om voor led verlichting te gaan. Of het nu om led inbouwspots of led opbouwspots gaat die je onder je overkapping, carport of boven je veranda wilt plaatsen. Of je gaat voor led grondspots of led wandlampen,  je doet er sowieso goed aan om led verlichting te kiezen. Led verlichting geeft niet alleen mooi en goed licht, daarbij is deze verlichting ook nog eens duurzaam en energiezuinig. Voorheen zou je gaan voor verlichting op zonne energie, maar led is ook een heel milieubewuste keuze.

Wandlampen voor veel sfeer

Als je keuze uitgaat naar wandlampen buiten, dan ga je hoe dan ook voor sfeervolle verlichting. Plaats je wandlampen buiten aan de schutting, garage muur of onder je overkapping aan de wanden. Ook aan de buitenmuur van je huis kan natuurlijk prima. Door wandverlichting op te hangen, ben je in ieder geval verzekerd van sfeer, aangezien de wandlampen in ons assortiment dimbaar zijn en daarnaast kun je de lichtbundel reguleren met een klepje. Dus schijn je licht naar boven of naar beneden of allebei de kanten op.

Verschillende soorten wandlampen buiten

Heb jij een geschikte buitenmuur of schutting en wil jij graag wandverlichting plaatsen in je tuin, op je balkon of onder je carport? Er zijn verschillende mogelijkheden als jij graag wandlampen buiten wilt plaatsen. In de webshop van Ledinbouwspotsleds.be hebben we verschillende wandlampen. Ga jij voor led wandlampen zwart, led wandlampen wit of toch liever voor led wandlampen grijs? Kies de kleur wandlamp die past bij jou en je tuin.

Naast de kleur van de wandlamp, kun je ook je lichtkleur kiezen. Wil je een led lamp die extra warm wit geeft of wil je de intensiteit van het licht kunnen bepalen met Dim to Warm? In ieder geval zijn alle wandlampen op onze website dimbaar, up & down en hebben ze een IP65 waarde.

Wandlamp buiten zwart

Wil jij wandlampen die niet teveel opvallen, maar toch strak en stijlvol zijn? Ga dan buiten voor wandlampen in de kleur zwart. Zwart geeft een stoere, maar ook chique look & feel en kan eigenlijk bij ieder huis en tuin. Hang zwarte wandlampen aan je schutting, aan de buitenmuur van je huis, op je balkon of onder je overkapping of carport. Met zwarte wandlampen ben je sowieso trendy en zorg je voor een hele andere uitstraling en sfeer.

Zwarte wandlampen dimbaar en up & down

De led wandlampen zwart buiten in het assortiment van Ledinbouwspotsleds.be zijn allemaal dimbaar en up & down. Dat betekent dat de verschillende modellen zowel naar beneden als naar boven kunnen schijnen. Dit is te regelen met een klepje. Ook kun je tweezijdig verlichten. Ook zijn de zwarte wandlampen voor buiten allemaal dimbaar. Dan kun je zelf bepalen hoe je de intensiteit van het licht wilt hebben. De ene keer vind je het misschien prettig om helder licht te hebben, zodat je goed je bezigheid kunt uitvoeren. Echter, een andere keer wil je je ogen wat meer laten ontspannen en meer sfeer creëren en dan kun je de wandlamp wat verder dimmen, zodat je wat zachter licht krijgt. Regel het licht van de zwarte wandlampen buiten heel eenvoudig zelf.

Veilige zwarte wandlampen buiten

Wil jij goede led verlichting buiten en wil je dat doen met zwarte wandlampen? Zorg er dan voor dat je wandlampen de juiste IP waarde hebben. Afhankelijk van de plaats waar jij je lampen buiten op wilt hangen, moet je rekening houden met mogelijke weersomstandigheden, zoals regen, hagel en sneeuw. Buiten gebruik je dan ook led verlichting met IP44 of IP65. IP44 betekent dat de spots spatwaterdicht zijn. Deze zijn prima te gebruiken onder je veranda, overkapping of carport. Wil je je wandlampen aan je schutting of buitenmuur plaatsen, dan is het heel verstandig om led verlichting met IP65 te kiezen. Deze IP waarde wil zeggen dat de spots straalwaterdicht zijn. De zwarte wandlampen voor buiten in onze webshop zijn allemaal voorzien van IP65 waarde en deze kun je dan ook met een volkomen veilig gevoel buiten installeren.

Wandlampen zwart buiten in je tuin

Je hebt moderne wandlampen en klassieke wandlampen. De zwarte wandlampen van Ledinbouwspotsleds.be zijn een goede mix van beide. Wandlampen zijn trendy en eigenlijk altijd een goede keuze. Zwarte wandlampen zijn stoer en stijlvol tegelijk en zorgen dan ook voor een goede uitstraling. Of ze nu aan je schutting of buitenmuur hangen of onder de overkapping of carport? Met zwarte wandlampen zit je eigenlijk altijd goed.

Ga jij ook voor strakke en stijlvolle design wandspots in jouw tuin? Of weet je het nog niet helemaal zeker en wil je graag wat advies of heb je vragen over zwarte wandlampen voor buiten? Laat het ons gerust weten. Wij helpen je graag verder waar mogelijk, zodat jij straks ook kunt genieten van jouw zwarte wandlampen in de tuin.

© Copyright 2024 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW
  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact
  • Apple Pay
  • Google Pay
Scroll to top